Sedat Peker'in suç örgütüne yönelik Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davada mağdurlardan Emrah Sarıtaş'ın avukatı Hakan Tunçkol, Anadolu Adalet Sarayına gelerek davanın görüldüğü 16. Ağır Ceza Mahkemesine Sedat Peker, eşi Özge Peker ve bazı sanıkların mal varlığına tedbir konulması ve mal varlıklarının müsadere edilmesi için hazırladıkları dilekçeyi sundu.
Peker ile eşinin alt ve üst soy dökümlerinin istendiği belirtilen dilekçede, bu şahısların birinci derecede akrabalarının gayrimenkul, hisse senedi ve nakit gibi varlıklarının tespit edilmesi talep edildi.
Dilekçede, "Söz konusu davada suçlamalar ve gerçekleşen zararın, müvekkilin mal varlığına yönelik olması, hukuki süreçte müvekkilin uğradığı zararın karşılanabilmesi ve menfaatlerinin korunması amacıyla isimleri geçen sanıkların suç konusu elde ettiği mal varlıklarının kaçırılmaması ve üçüncü kişilere devredilmemesi için ivedilikle tespit edilerek tedbir konulup, müsadere edilmesini saygıyla arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca dilekçede, Fikret Aydın ve eşi, Abdullah Süngü ve eşi, Eser Sarıtaş ile babası Erol Sarıtaş'ın da mal varlıklarına tedbir konulması istendi.
(AA)
https://www.gercekgundem.com/guncel/311836/sedatpekerveesininmalvarliklarinatedbirkonulmasitalebi
Erdoğan'ın ikinci makam aracının da fiyatı belli oldu!123 izlenme
Hizbullahçıdan sonra bir de bu çıktı! 'Erdoğan için canlı bomba olurum'48 izlenme
Suç örgütü lideri, Başsavcıya BMW ısmarlamış23 izlenme
Elbistan'da yüzlerce enkaz kaldırılmayı beklerken, Belediye binası içindeki resmi evraklarla birlikte apar topar yıkıldı!63 izlenme
ABD'li savcıdan mahkemeye Eylem Tok dilekçesi: "Türkiye'ye iade edilsin"32 izlenme
'Nas'ın kazananı ortaya çıktı: Seçim öncesi uygulanan ekonomi politikalarından şikâyet ediyor görünen sanayicilerin kârları patladı!46 izlenme
Bir vatandaşın isyanı: "Ben de Türk vatandaşıyım. Manda yoğurdu, Medine hurması yemeye hakkım yok mu? Tek bu mu lâyıktır? Bir yüzükle milleti kandırdı!"39 izlenme
15 İsrail savaş uçağı Türkiye - Suriye sınırına yakın uçtu: Açıklama geldi28 izlenme
Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaştı: 19.616 yeni vaka tespit edildi, 15.205 kişi sağlığına kavuşurken, 257 kişi hayatını kaybetti!
İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın Atatürk paylaşımı AKP'liyi rahatsız etti: "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece gece darbe mi oldu yoksa?"
Murat Ülker’den, milletvekillerine çok çarpıcı 'kenevir' tepkisi!
Kazakistan’dan kötü haberler geliyor: Protestolarda ölü sayısı artıyor