CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret ettiği görüntüleri paylaşmış, ortaya çıkan görüntülerin utanılacak boyutta olduğunu ifade etmişti.
Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından organize suç örgütü lideri Sedat Peker de bir açıklama yaptı. Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Nerede senin şerefin?” diye seslendi.
Peker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Devlet geleneğinde davasında haklı olan astını korumak şeref meselesidir. doncu Süleyman, Mersin milletvekili bak polislerimize neler söylüyor ve sonrasında polisler açığa alınıyor. Nerde senin şerefin? (muhalefet milletvekili yapsaydı ortalığı yıkmıştın)”

https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekersuleymansoyluyaseslendih90212.html
Mimar Sinan’ın 437 yıllık eseri, 2,5 milyon dolara satışa çıkarıldı!221 izlenme
ABD’den S400 misillemesi!113 izlenme
İYİ Partili Çıray: Milli Piyango sanal kumar oynatıyor58 izlenme
Prof. Dr. Ceyhan: Aktif vaka sayısı saptadıklarımızın yaklaşık 10 katı77 izlenme
Erkan Tan kudurdu! "Gezicilerin başları kesilmelidir"260 izlenme
AKP'liler Bakana özendi Yunanistan'a tatile gitti: "Kanun teklifimi basından öğreniyorum"23 izlenme
YHT’de ücretsiz seyahat eden 1.2 milyon engelliye şok!100 izlenme
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde skandal! Kalp krizi geçiren hasta sıra beklerken öldü, eşine 2 ay sonra yapılan iğne için borç kâğıdı gönderildi!51 izlenme