Bir süredir sosyal medyadan paylaşım yapmayan Peker, retweet yapmaya başladı.
Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in ifşa ve iddialarını dile getirdiği Youtube'daki ilk videosu geçtiğimiz yıl 2 Mayıs'ta paylaşılmıştı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, bir süredir sosyal medyadan paylaşım yapmayan Peker, retweet yapmaya başladı.
Hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in ifşa ve iddialarını dile getirdiği Youtube'daki ilk videosu geçtiğimiz yıl 2 Mayıs'ta paylaşılmıştı.
Peker, "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve pelikancılardır" başlığıyla yayınladığı ilk videoda kendisine yönelik operasyonun arkasında Susurluk skandalının önde gelen isimlerinden eski bakan Mehmet Ağar ve Pelikancılar grubunun olduğunu ileri sürmüştü. Peker daha sonra her hafta video yayınlamıştı.
Peker, 10'uncu videodan sonra haziran 2021'den anlatımlarının olduğu yeni video yüklemedi. Ancak bir süre Twitter'da söylemlerine devam etti.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin sosyal medya yasağı getirmesinden sonra paylaşım yapmayan Peker, RT ve like yaparak Twitter'de mesajlar paylaşıyor.
Peker'in paylaşımını görenler 'yine mesaj yağdırmış' demekten kendini alamadı

Mahkemeye gönderildi! Özel hastane çetesi üyeleri için 582 yıla kadar hapis cezası talebi30 izlenme
İlacını ödemeyen SGK’ya dava açtı, Yargıtay tarafından onandı ama kazandığını göremedi44 izlenme
Sayısal Loto'da büyük şüphe! 5 trilyonda 1 olan ihtimal gerçek oldu!110 izlenme
ABD askerlerine saldırı: 3 ölü, 34 yaralı34 izlenme
AKP'li Yılmazer'den vatandaşa 'yok artık' dedirten yanıt! "Her sene karpuz ekiyorum"58 izlenme
Madencilerin maaşına çöken patron, Abdülhamit'in saatine servet ödemiş10 izlenme
Umreden döndü, hastalandı, tedbir yok!158 izlenme
Bu görüntüler kutuplardan değil: Deprem bölgesinden46 izlenme
2 milyar dolar vurgun yapıp kaçan 'Kripto Tosuncuk' AKP'li Bakanı makamında ziyaret etmiş!
Nureddin Nebati’nin açıklamaları kafaları karıştırdı: 20 Aralık gecesi neler oldu?
Meral Akşener'den 'çoklu maaş' tepkisi: "Haram olsun, zıkkım olsun! Bunun hesabını hep birlikte soracağız"
Vaka sayıları hakkında bomba iddia!