Organize suç örgütü lideri Sedat Peker geçtiğimiz haftalarda EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kasası olduğunu öne sürmüş, Ekşioğlu'nun FETÖ Borsası'nın mimarlarından olduğunu iddia etmişti.
Ekşioğlu'na ilişkin çarpıcı bir iddia de CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi.
TELE1'de Gerçeğin İzinde programına konuk olan Başarır, Cihan Ekşioğlu'nun pasaportunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından iptal edildiğini söyleyerek "Bunu, bir savcının soruşturma açıp mahkemenin yapması gerekirken, hala bir soruşturma yok" dedi.

Başarır ayrıca, "Cihan Ekşioğlu nerde? Beyaz Rusya'da mı, Türkiye'de mi? Yoksa Adil Öksüz, Rıza Zarraf, Sezgin Baran Korkmaz'dan sonra nur topu gibi bir kaybımız, kaçağımız daha mı oldu?" ifadelerini kullandı.
"Bu devlet senin babanın çiftliği değil Soylu. Mahkemenin yapmadığını ben yaptım diyorsan şimdi nerede bu adam" diye soran Başarır, Ekşioğlu'nun ayrıca Soylu'ya yakın bir emniyet müdürünün görevden alınmasının ardından iki deve keserek parti yaptığını ve görüntülerin olduğunu öne sürdü.
Devlet Bahçeli’nin halefi olarak görülüyordu… MHP ve AKP’yi yerden yere vurdu!50 izlenme
Erdoğan'a büyük şok! Muharrem İnce ve Meral Akşener, Erdoğan'a fark attı!549 izlenme
Hizbullah açıkladı: İsrail'in üç bölgesini toplar ve güdümlü füzelerle hedef aldık45 izlenme
Haluk Levent'ten sonra Oğuzhan Uğur da Bahçeli'ye yanıt verdi46 izlenme
Yenidoğan davasında aileler konuşuyor: 'Bebeğimin ölüsünü bisküvi kutusunda verdiler'30 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuç! Hem İmamoğlu hem Yavaş Erdoğan'a fark attı21 izlenme
Türkiye'ye yatırım çekmek için kurulan TVF'nin yöneticisi, yatırımı Cezayir'e yaptı12 izlenme
Ekmek, makarna ve ete büyük zam yolda!41 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında yeni mesajlar ortaya çıktı! Zorla bir yerde mi tutuluyordu?
Hayrettin Karaman'dan skandal yazı! 'İslam, şiddeti emretmektedir'
‘Kurtarıcı’ Mehmet Şimşek’in arşivi
Cevdet Yılmaz "Geçici sıkıntıları abartmamak gerekir" demişti: "Geçici olan halkın sabrıdır"