Muğla'da polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, Fethiye ilçesindeki villada gözaltına alındı.
DHA’da yer alan habere göre, Sedat Peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan Atilla Peker’in Muğla’nın Fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi. Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi. Bulunduğu villada gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay'ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Peker'in kardeşinin Fethiye'de bu villada kaldığı belirlendi.
PEKER NE DEMİŞTİ?
Peker, bugün yayınladığı 7. videosunda gazeteci Kutlu Adalı cinayetine değinmişti.
1996’da Kıbrıs’ta faili meçhul biçimde öldürülen gazeteci Kutlu Adalı cinayetine değinen Peker, Adalı’yı Korkut Eken’in başında bulunduğu bir ekibin öldürdüğünü söyledi. Peker, Adalı cinayeti için önce kendisine talepte bulunulduğunu öne sürdü, kardeşini görevlendirdiğini söyledi. Peker’in Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatımları şöyle:
1996’da Kutlu Adalı’nın cinayetine değineceğiz dedik; söz namus. Belki bunu anlattığımda biraz böyle şey olacaksınız… Devletimizle hiçbir alakası yok. Biz o zaman Korkut eken, Mehmet Ağar hep beraberiz. Korkut abinin odası, Mehmet Ağar’ın odasının yanında. Çok iyi dinleyin burayı, çok iyi…
Genciz, vatanseveriz, işte şu PKK’ya yardım ediyor ama genelde bana işadamlarını yönlendiriyorlar. Faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım ama bugün yetişmez.
(Korkut Eken) Bana dedi ki “Kıbrıs’ta bir adam var.” “Evet abi” dedim, “Bu Kıbrıs’ı Rumlara satmak istiyor” dedi. Dedi ki “Bana iki profesyonel…” “Ben kendi öz kardeşimi vereceğim sana” dedim. Atilla Peker’i dedim. Çok iyidir, uzmandır dedim. THY uçak biletlerini, hard disklerini atmıyor. Biletlerden bakabilirler, Korkut Eken, Atilla Yıldırım bu cinayetten ne kadar önce (Kıbrıs’a) gittiler. Allah o insanın kanını bize nasip etmedi.
Aradan zaman geçti, döndüler 34 gün sonra. Denk gelinemedi. Korkut abi ile konuştuk, dedi tekrardan gideceğiz. Sonra orada başka bir bunlara bağlı ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abi ile, “Halloldu” dedi.
Atilla Peker, kanser ameliyatı oldu, evde yatıyor. Namuslu adamdır. Benim biraderim korkmaz, doğruyu anlatır. Ben öldürsek öldürdük derdim, çünkü zaman aşımına girdi. Bir şeyden korktuğum için değil.
https://www.birgun.net/haber/sedatpekerinkardesiatillapekergozaltinaalindi345702
Sahte fatura skandalı büyüyor: Bakanın eşi ve MHP'li ismin oğlu istifa etti29 izlenme
Saraçhane'de gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı20 izlenme
CHP lideri Özgür Özel: "Gelince gişelere balyoz operasyonu yapacağım"21 izlenme
Muğla Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem16 izlenme
Erdoğan'ın Konya'daki tavrı Özel'i kızdırdı: "Bundan sonra iki elim yakanda"37 izlenme
Polis memuru ‘Savcı istiyor’ diye geri aldı, savcı ‘tehdit etti’ iddiası: Depremde yıkılan binadan çıkarılan ziynet eşyaları kayıp31 izlenme
Tahıl ambarı Konya’da ‘Venezuela’ tepkisi! "Bizim çiftçimizin anası ağlıyor buralarda. Venezuela ne alaka yani?"47 izlenme
A101 markette iğrenç görüntüler! Bütün pirinç paketlerinden böcek çıktı!65 izlenme
Skandal görüntülere tepki yağmıştı: Anıtkabir'e yapılan yiyecek- içecek otomatları kaldırılıyor!
Esnaf saat sınırlamasına tepkili: Bu şekilde pandemi değil, sadece esnaf biter
Erdoğan'ı kızdıracak anket sonucu: AKP oylarının yüzde kaçı CHP'ye kaydı? Belli oldu
Savaşta yeni cephe: "Yemen'den füze atıldı"