Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoları ile gündeme gelen Halil Falyalı, geçtiğimiz günlerde polise teslim olmuştu.
Falyalı'nın teslim olmasının ardından gazeteci Erk Acarer, söz konusu kişiye ilişkin önemli iddiaları sosyal medya hesabından paylaştı.
''KKTC’de mide bulandıran işler oluyor ve maalesef bu işler hem KKTC Başbakanı hem de Türkiye’ye uzanıyor'' diye yazan Acarer, ''Falyalı cezaevine gönderilmişti. Pazarlık başlattı. “Beni çıkarın” diye şantaj yapmaya başladı. İddiaya göre, bürokrat ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden baskı yaptı'' ifadelerini kullandı.


Acarer'in paylaşımları şöyle:
1KKTC’de mide bulandıran işler oluyor ve maalesef bu işler hem KKTC Başbakanı hem de Türkiye’ye uzanıyor. Şuradan başlayalım:
2Halil Falya’lı tutuklandı. (İlişkilerini biliyorsunuz.) Falya’lının kardeşi ile iddia işi yapan Eray Kenanoğlu isimli kişi 3 sene önce silahlı saldırıya uğramıştı. Uyuşturucudan da Silivri’de kalmıştı.
3Anladığımız kadarıyla Peker ifşalara başlayınca hem Falyalı hem de Türkiye’nin baskısı ile silahlı saldırı dosyasındaki ifadesini değiştirdi, bir anda ve alakası yokken Peker yaptırdı dedi.4Burası dosyanın Peker ile ilgili tarafı. Fakat mide bulandırıcı yön şurada. Falyalı cezaevine gönderilmişti. Pazarlık başlattı. “Beni çıkarın” diye şantaj yapmaya başladı. İddiaya göre, bürokrat ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden baskı yaptı.
5İşte tam burada yandı gülüm keten helva. İddia odur ki bu kasetler hem siyasi hem de bürokratlara gönderilirken Peker’in yakınlarının eline geçti. Yine bunlarda Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner’in de görüntüleri var. Pisliğin dibi.
6Kıbrıs ve Türkiye’deki siyasi ve bürokratların kimlerle iş yaptığı, zaaflarını ve nasıl teslim olup uyuşturucu satıcıları ile pazarlığa oturduklarını görüyorsunuz. Gerçekten pisliğin dibi! Büyük bir kriz kapıda anladığımız kadarıyla.
'VİDEOLARI İZLEDİM'
Gelen sorular üzerine bir paylaşımda daha bulunan Erk Acarer, KKTC Başbakanı Ersan Saner'in yer aldığı müstehcen görüntüleri izlediğini belirterek 'Saner istifa etmeli' ifadelerini kullandı.
Videoyu izledim.Elbette özel hayatın gizliliği nedeni ile paylaşmayacağım. Bizi ilgilendirmez.Bizi ilgilendiren, TRKıbrıs ayağı. Ayrıca siyasilerin uyuşturucu tacirleri ile iş tutup onlara teslim olması.Mevkilerinizi, halkın teveccühünü lekelediniz. Başbakan Saner istifa etmeli.
Asgari ücret kaç lira olacak? Beklenti değişti, zam oranı arttı22 izlenme
Maske takmama konusunda polislerle tartışan 22 yaşındaki gence 'Erdoğan'a hakaret' davası!48 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasından tutuklanan polisler hakkında darbe soruşturması çöktü: 4 ayrı suçtan yargılanacaklar47 izlenme
Kamu bankalarında 'korona' ayrımcılığı: Notere var, madenciye yok...!84 izlenme
CHP'den yabancılara 'konut satışı ' sınırlandırılsın teklifi! Bakalım Cumhur İttifakı ne oy verecek?39 izlenme
Fırat Tanış'tan Ayasofya'lı dolar göndermesi!91 izlenme
Din dersi zorunlu, matematik ve fen seçmeli olacak...84 izlenme
İBB Davası'nda 29. gün: Ring aracında sinkaflı küfürler.... Adem Soytekin'in sözlerinden sonra tansiyon yükseldi!30 izlenme
Türkiye'nin TL ile dış ticaret hacminde artış dikkat çekti
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunun da mumu pazar gününe kadar"
AKP'de ortalık karıştı! Belediye başkanı zehir zemberek açıklamayla partiden istifa etti
Liselilerden muhteşem kutlama: Cumhuriyet 100 yaşında