Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla; Servet Yılmaz Ankara Emniyet Müdürlüğü görevinden alındı. Görevden alınanlar arasında İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde seçim otobüsünün taşlı saldırıya uğradığı dönem Erzurum İl Emniyet Müdürü olan Levent Tuncer de var.
Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesi göre, Servet Yılmaz Ankara Emniyet Müdürlüğü görevinden alındı. Karara göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde 83 atama yapıldı.
Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Erzurum, Edirne, Şanlıurfa ve Muğla'nın da aralarında bulunduğu 24 ilin emniyet müdürleri değişti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde seçim otobüsünün taşlı saldırıya uğradığı dönem Erzurum İl Emniyet Müdürü olan Levent Tuncer de görevden alındı. Yerine Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar atandı.




halktv.com.tr
Rapor karapara diyor, Bakan ödül veriyor!121 izlenme
İşçinin elinden sendikaları da aldılar: 20 yılda tarihi düşüş24 izlenme
Toplantıya geç kalan AKP’li başkandan kadın yardımcısına fırça: "Niye başlıyorsun?"21 izlenme
AKP'den emekliye 5 bin TL zam açıklaması29 izlenme
TRT’nin ‘Fatih’ dizisi ihalesi Atatürk’e ‘Olmasaydı da olurduk’ diyen kişiye verildi28 izlenme
"ABD'de Bilal Erdoğan'a da soruşturma açılma ihtimali var!"523 izlenme
Vicdanları sarsan dava devam ediyor: Fırat Sarı'dan 'ya ben ya Nigar' resti29 izlenme
Vinç için bile talimat gerekti: Tek adam rejimi hayatı durdurdu35 izlenme
Sedat Peker yine Demirören'e seslendi, tarih verdi: Milyarlık gümrük vurgunu iddiası!
Feyzioğlu’ndan baroların yürüyüşüne ilginç yorum!
Çalıştığı şirketlerden aylık 250 bin TL maaş alan AKP'li Başkan aonunda Turkcell'den ayrıldı!
Soylu’nun ‘müdür’ü saldırıya böyle sevindi! "Kılıçdaroğlu’na iyi olmuş, yapanların ellerine sağlık…"