‘ADAY YAPILMAYACAK’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da AKP’lilerden gelen bu eleştirilere, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca’yı kastederek “İki ismin de istifasını istedim, gereğini yaptık” karşılığını verdiği kaydedildi. AKP’li Taşkesenlioğlu’nun “2023 seçimlerinde bir kez daha Erzurum’dan aday yapılmayacağı” da iddia edildi.
Clinton istedi Demirel vermedi, Trump istedi Erdoğan yeşil ışık yaktı24 izlenme
Merih Demiral maça damga vurdu! ‘Ne mutlu Türküm diyene!'209 izlenme
İBB Meclisi bu iddiayla çalkalanıyor... AKP eliyle belediye 12 milyon dolar dolandırılmış!60 izlenme
Melih Gökçek'e yargı gözüktü: Yolsuzluklar belgelendi149 izlenme
Mansur Yavaş: "Seçmeni iktidar ve yargı baskısı altındayken CHP’nin iç sorunlarla meşgul olması üzüyor"30 izlenme
Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde usulsüzlük üstüne usulsüzlük: 22 milyar TL kayıp!29 izlenme
AKP, CHP’li başkanlara yüklü borç bıraktı!401 izlenme
İmamoğlu hakimi tacizden soruşturma geçirmiş!58 izlenme
AKP’li vekiller askere gitti! Tabii ki bedelli!
Murat Çalık'ın annesi Gülseren Çalık gözyaşları içinde güçlükle seslendi: "Oğlumu kaybetmek istemiyorum. Yeniden o zor tahlillerin yapılmasını istemiyorum"
Kızılay günde 1 TL kazanan esnafı icraya verdi!
Devlet bankasının emekli veznedarı bir tas çorbaya muhtaç kaldı! "200 liraya çorba vermiyorlar zaten cebimde 200 lira yok"