Geçtiğimiz günlerde organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Peker, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajlarla Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'a tepki göstermişti.
Mehmet Barlas, kaleme aldığı yazılarla tepki çekmişti. Dünkü yazısında, "Bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" ifadelerini kullanan Barlas, bugünkü yazısında ise, “Türkiye'nin iyiliği değil, kötülüğü için uğraşan isimlerin bir listesini yapsak acaba 150'den fazla mıdırlar?" dedi.
Barlas'ın bu yöndeki ifadelerini eleştiren Peker, "Pokemon Mehmet Barlas senin dilin de çok uzadı. Boğazdaki Les Ottomans otelde gözlerden uzak bir şekilde iş takibi sonucu aldığın cukkaları da anlatacağım. Sizi mahvedeceğim, sizi kibrit kutusundan çıkarıp iğnenin deliğinden geçireceğim, göreceksiniz… SÖZ NAMUS…" ifadelerini kullanmıştı.
Bugün ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, konu ile alakalı resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunarak, Barlas'a seslendi.
Enginyurt, yaptığı paylaşımda, "@sedat_peker, "Pokemon Mehmet Barlas senin dilin de çok uzadı. Boğazdaki Les Ottomans otelde gözlerden uzak bir şekilde iş takibi sonucu aldığın cukkaları da anlatacağım. Sizi mahvedeceğim göreceksiniz. SÖZ NAMUS" demiş.
Mehmet efendi!
Muhalefete pislik atıyordun, cevap ver Sedat Peker'e." şeklinde ifadeler kullandı.
İşte o paylaşım:

Yeniçağ
İstanbul Esenyurt'ta ortalık karıştı! Vatandaşlarla Suriyeli sığınmacılar birbirine girdi!72 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte yeni bakanlar listesi363 izlenme
ADD, Tuzla Piyade Okulu'nda ihraç edilen teğmenler için suç duyurusunda bulundu: Ata'yı savunmak suç mu!26 izlenme
İstanbul'da boğaz köprüleri için pes dedirten iddia!334 izlenme
23 milyon kişi icralık oldu: Kuyruk 12 katlı daireye sığmıyor!62 izlenme
Uğur Mumcu davasında skandal! Savcılık 'yoğunuz' dedi, fail yakalanamadı!62 izlenme
AKP’li Başkandan yoksulluktan intihar edenlere insafsız sözler! "Yani fakirlik, borçlu olmak intiharın sebebi midir?"58 izlenme
Soğanlı Vadisi, yapılan çalışmalar ve turistik faaliyetlerle büyük ilgi çekiyor23 izlenme
Devletten 49 kuruşa aldıkları elektriği vatandaşa 3 lira 89 kuruşa satıyorlar
İBB'nin dev şirketi KİPTAŞ kamu bankalarını BDDK’ya şikâyet etti
Koronavirüse yakalanan ve ömür boyu oksijen tüpü kullanmak zorunda kalan yurttaşın elektriğini kestiler!
Berat Albayrak'ın istifası TÜGVA'nın Whatsapp grubunu böyle sallamış! İşte o gün konuşulanlar!