Home
27 Haziran 2022 ( 50 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'in açıkladığı boğazdaki görüşmeyi Cemal Enginyurt Mehmet Barlas'a sordu: "Hadi Sedat Peker'e cevap ver"


Sedat Peker'in hakkında tweetler attığı Mehmet Barlas'a aynı zamanda Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt da seslendi.

Geçtiğimiz günlerde organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Peker, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajlarla Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'a tepki göstermişti.

Mehmet Barlas, kaleme aldığı yazılarla tepki çekmişti. Dünkü yazısında, "Bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" ifadelerini kullanan Barlas, bugünkü yazısında ise, “Türkiye'nin iyiliği değil, kötülüğü için uğraşan isimlerin bir listesini yapsak acaba 150'den fazla mıdırlar?" dedi.

Barlas'ın bu yöndeki ifadelerini eleştiren Peker, "Pokemon Mehmet Barlas senin dilin de çok uzadı. Boğazdaki Les Ottomans otelde gözlerden uzak bir şekilde iş takibi sonucu aldığın cukkaları da anlatacağım. Sizi mahvedeceğim, sizi kibrit kutusundan çıkarıp iğnenin deliğinden geçireceğim, göreceksiniz… SÖZ NAMUS…" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün ise Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, konu ile alakalı resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunarak, Barlas'a seslendi.

Enginyurt, yaptığı paylaşımda, "@sedat_peker, "Pokemon Mehmet Barlas senin dilin de çok uzadı. Boğazdaki Les Ottomans otelde gözlerden uzak bir şekilde iş takibi sonucu aldığın cukkaları da anlatacağım. Sizi mahvedeceğim göreceksiniz. SÖZ NAMUS" demiş.

Mehmet efendi!

Muhalefete pislik atıyordun, cevap ver Sedat Peker'e." şeklinde ifadeler kullandı.

İşte o paylaşım:

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Devletten 49 kuruşa aldıkları elektriği vatandaşa 3 lira 89 kuruşa satıyorlar İBB'nin dev şirketi KİPTAŞ kamu bankalarını BDDK’ya şikâyet etti Koronavirüse yakalanan ve ömür boyu oksijen tüpü kullanmak zorunda kalan yurttaşın elektriğini kestiler! Berat Albayrak'ın istifası TÜGVA'nın Whatsapp grubunu böyle sallamış! İşte o gün konuşulanlar!