Sedat Peker, sözcüsü Emre Olur üzerinden açıklama yaptı. Emre Uslu'yu abaküsle oynayan çocuklara benzeten Peker, dün ortaya çıkan sosyal medya hesabının Levent Göktaş'a ait olduğunu ifade etti. Sosyal medya hesabını kendisinin kapattığını belirten Sedat Peker, Göktaş ve çetesi ile görüşeceğini, FETÖ ile hesaplaşacağını yazdı.
Peker, ‘Emre Olur’ hesabından şu paylaşımları yaptı:
Onlara dedim ki: “Yarın bu işi düzeltmezseniz tüm dünya bu konuları değil farklı cinayetleri konuşuyor olur.”Avukat Celal Ülgen Bey bu konular %90 Levent Göktaş’a ait derken, benim tehditimden sonra yalandan Celal Ülgen Bey’i kötüleyen birkaç tweet yazarak bu hesap Levent Göktaş’a ait değil dediler. Emre Uslu sen Sedat Peker’i tanımadın mı? Kayıt olmadan bir iddiada bulunmaz bunu anlamadın mı? Halen daha diyorsun ki ben abaküs ligindeki öğrenciyim. Ayrıca saat konusunda 40 yaşından genç kardeşlerimle akit yapmamıştık. Akit yapmadan söylenen sözler stratejidir. Ancak akit yaptıktan sonra söylenen sözler namustur. Sen deli misin divane misin? Sen nesin bir söyle herkes öğrensin. Sen şimdi çeyrek aklınla bu yaşanacak olaylardan sonra Sedat Peker’i tuzağa düşürdüm diye kurnazlık yapmaya da soyunursun.
Ben bu yolları yemem oğlum. Levent Göktaş ve çetesi ile de görüşecem sizinle de hesaplaşacam. 40 yaş altı kardeşlerime verdiğim sözü tutup onlara tertemiz bir ülke bırakacam. Abaküslü emre uslu, dün geceki telefon trafiğimle o hesabı ben kapattım. Bu sabahki avukatların yaptığı açıklamaları ben yaptırdım. Beyniniz yok, fikriniz çok. Unutmayın, bir tripod bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz. Her gece dua ederken intikamlarına memur tayin edilmek için dua ettiğim Mitat Paşa’nın,Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in ve benim kızlarımın gözyaşlarına yenileceksiniz. Yüce ALLAH’ın gazabı olarak bu dünyaya geldiğimi öğreneceksiniz. Söz namus, göreceksiniz.”
KRT
Yabancı elini Türk işçisinin cebinden çekmiyor: Asgari ücrete bir öneri de S&P'den geldi17 izlenme
AKP’li belediyeye borcu yüzünden haciz geldi!107 izlenme
Ankaralıların İmamoğlu'na güveni tam: "Onu Çankaya Köşkü'ne getireceğiz"10 izlenme
TEİS üç grup ilaca dikkat çekti: SGK ödeme yapmıyor, hastalar tedavi olamıyor!19 izlenme
Batan geminin faciadan önce mayına çarptığı iddiası! 12 denizci göz göre göre mi ölüme gitti?53 izlenme
Berat Albayrak gitti destek bitti! AKP'liler Berat Albayrak tweetlerini sildi!91 izlenme
Nepotizmde son nokta: Vefat ilanı üniversitedeki ‘torpili’ gözler önüne serdi!92 izlenme
AKP'nin iktidar oluşu ve bugünlere gelişi, Kurtlar Vadisi'nde bakın nasıl anlatılmış !869 izlenme
AKP’li vekil için dere yatağını değiştirdiler
AKP Antalya İl Başkan Yardımcısından Emniyet müdürüne 'Alın şunu' talimatı !
Dolar ve euro rekor üstüne rekor kırıyor! İşte piyasalarda son durum
İkizdere halkı 'bilgilendirme' toplantısını terk etti! 'Bakanlığı Cengiz İnşaat’a mı bağladınız Bu devlet Cengiz İnşaat’tan mı ibaret!'