Suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoların ardından Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım’ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı.
Selvi, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘kokain’ kaçakçılığı suçlamasına karşılık eski başbakan Binali Yıldırım oğlu Erkam Yıldırım’ı “Venezuela’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” ifadeleriyle savunmuştu.
Selvi'ye, Sedat Peker'den cevap geldi. Peker, Twitter hesabından Selvi'nin gülen bir fotoğrafını kullandı, "Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider?" dedi.
Sedat Peker'in paylaşımında emekli KOSGEB Müdürü Kemal Bildiş'i etiketlemesi dikkat çekti.Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:
Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, Venezuela’ya mı gider? Sen gerçekten DELİSİN.
İşte o paylaşım:

http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenvenezuelaileilgiliyeniaciklamah79563.html
Rize Subaşı, MHP'den Sol Parti'ye geçti21 izlenme
Bolu'da polis, 10. Yıl Marşının yasaklanmasını protesto etmek isteyen CHP'lilere biber gazı ile saldırdı !317 izlenme
Veriler yayınlandı: Türkiye kuraklığa doğru gidiyor!38 izlenme
AKP'li vekil Barzani'yi görünce kendinden geçti, övmeye doyamadı! "Sen gözümüzün nurusun, Kürtlüğü senden öğrendik!"6 izlenme
Atatürk’ün çıkardığı yasayı deldiler! 200 bin lira ödeyen yabancı gemilere denizlerimiz açıldı!41 izlenme
Bu kış pazar tezgâhları yanacak: Çiftçi sayısı yüze 48 azaldı, girdi maliyetleri yüzde 138 arttı!28 izlenme
TBMM’de kadınlardan Atatürk tişörtlü tepki!159 izlenme
Erdoğan'ın masasındaki son iki anket: "Saray'da matem havası var"49 izlenme