Home
26 Mayıs 2021 ( 75 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den 'Pazar' paylaşımı: Rezil olacaksınız...


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hakkında açılan "Tecavüzcü Pislik" tag'ine sosyal medya hesabından ateş püskürdü.


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hakkında açılan "Tecavüzcü Pislik" tag'ine sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Peker, son paylaşımında şunları söyledi:

"Sizin eski ortağınız fetöcüler o an nezarette olan bir suçluyu tercüman diye kayıt yapıp o tecavüz dosyasını hazırladılar. Bu pazar ve sonralarında etlerinizi parça parça koparacağım. Rezil olacaksınız."


http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdenpazarpaylasimirezilolacaksinizh78663.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Somalılar AKP'den vazgeçti Mansur Yavaş'tan AKP'li üyeye kapak ! 'En fazla hangi konuda önerge verildi ?' AKP'li üye ' Altyapı' Yavaş ' Demek ki yapmamışsınız !' Ziraat Bankası CHP’li belediyenin kredi talebini reddetti! Hükümetin memur ve emeklilere teklifi: "İlk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için 9" | Memur-Sen'den yanıt geldi: "Mümkün değil!"