Korkusuz yazarı Can Ataklı, Sedat Peker'in, siyasi tweet'lerinin bir başkası aracılığıyla da paylaşılmasının engellendiğinin duyurulmasının ardından, "Sedat Peker devlet gücüyle susturuluyor. Türkiye'de kimse destek veremeyince Peker'in anlattığı dehşet olaylar da sümen altı ediliyor." değerlendirmesini yaptı.
YouTube hesabından video yayınlayan Ataklı'ya, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den yanıt geldi.
Peker, "Can Ağabey sen keyifli ve matrak bir adamsın ancak filmin sonunda mahcup olacaksın, filmin sonunu seyret" dedi.
Can Ataklı Youtube videosunda, "Sedat Peker devlet gücüyle susturuluyor. Türkiye'de kimse destek veremeyince Peker'in anlattığı dehşet olaylar da sümen altı ediliyor. Oysa muhalefetin hiçbir komplekse kapılmadan Peker'in söylediklerinin üzerine gitmesi saray iktidarını zorlaması gerek. " demişti.
Peker'in Twitter'dan Can Ataklı'ya verdiği yanıtlar şöyle:
1Can Ağabey (Ataklı), bu sabahki Youtube programınızı keyifle izledim. İnşallah söyleyeceklerime bozulmazsın. Bazı yaşlı dayılar gibi filmin ilk çeyreğini seyredip filmin sonu için yorum yapmışsın. Parça parça koparmak iyi bir taktik değil demişsin.
2Bak şimdi gördün mü diye de eklemişsin. Can Ağabey sen keyifli ve matrak bir adamsın ancak filmin sonunda mahçup olacaksın. En başında biz koyun değiliz, biz öküz değiliz. Kurban bunlardan olur. Biz aslanız. Aslandan kurban olmaz dedik. Aslanlar yedi canlıdır.
3Şu ana kadar iki canımı kaybettim ancak geride beş canım daha var. Benim zekama lütfen güven. Ben Teğmen Andrew’in Garcia’ya ulaştırması gereken mektubu okuduğumda 14 yaşındaydım
4O yaşta iken bile ben büyüyünce bundan daha iyisini yapabilirim demiştim. Filmin sonunda gençlere cep telefonun var mı diye soran dayıların durumuna düşmemen için bu dediklerimi lütfen bir yere kaydet. Sen bu filmin sonunu seyret

Can Ataklı da Sedat Peker'in paylaşımına şu yanıtı verdi:
"İzleyemeyenler için yeni sohbetimi tekrar sunuyorum Sedat Peker biraz önce cumartesi sohbetimdeki konuşmalarıma çok hoş cevaplar vermiş. "Bu iş bitmez öyle" diyor. "Filmin sonunu bekle" diye ekliyor. Sevindim bu habere.. Yarınki sohbetimi bekleyin."

https://www.gercekgundem.com/guncel/303173/sedatpekerdencanatakliyabudediklerimilutfenbiryerekaydet
Mansur Yavaş'ı eleştiren AKP'li Şamil Tayyar'a sert yanıt!64 izlenme
Vatandaş zamların geri alınmasını istiyor153 izlenme
15 vekil İyi Parti'ye geçti; 'AKP Genel Merkezi'nde doğal bir panik var'420 izlenme
Üniversitenin diploma ‘iptal’ kararı yargıdan döndü42 izlenme
Değeri 55 milyon dolar: Kaderine terk edildi!105 izlenme
TMSF iki şirketi daha satışa çıkardı45 izlenme
1915 Çanakkale Köprüsü'nün verileri ortaya çıktı: Köprü değil kara delik açmışlar!54 izlenme
Tarım ithalatında cumhuriyet rekoru kırıldı!72 izlenme
Tarım Bakanı Pakdemirli'nin 'hurda, motoru yok, uçamaz' dediği THK yangın söndürme uçağı, 2 yıl önce Teknofest'te böyle gösteri yapmıştı!
Komisyon yazısına Ümit Özdağ'dan tepki: "AKP, 2015'ten çok daha ağır mağlubiyet yaşayacak"
Erdoğan 'Tayyipler Alemi'nden tutuklanan ODTÜ'lüleri çaya çağırdı
Bir türlü bitmiyorlar! Pakistanlı sapık, havuzdaki kadınları videoya kaydederek sosyal medyada yayınladı!