Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Sedat Peker'in iddialarına ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
Enginyurt’un açıklamasının ardından Peker, Deli Çavuş hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Peker, Enginyurt’u da etiketleyerek, “Sen yakışanı yaptın. Şimdi bu kardeşini seyret. Ben de yarın yakışanı yapacağım. Açıklamalarıma değer veren bazı muhalif gazeteciler ve analistler bu serzenişlerimin dışındadır. Yarın inşallah görüşeceğiz ve çok eğleneceğiz. Sayın vekil @cenginyurt52 size çok teşekkür ederim” dedi.
SEDAT PEKER NE AÇIKLAYACAK?
Sedat Peker’e yakın kaynaklara ulaşan gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’de kendisine Peker’in rüşvet ve yolsuzluk ağıyla ilgili WhatsApp yazışmalarını yayınlayacağı bilgisinin geldiğini açıkladı.
Saymaz, şu ifadeleri kullandı:
“Twettlerinde adı geçecek isimler arasında eşinden boşanan AKP Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve onun ağabeyi olan eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı olan Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile ilgili paylaşımları olacakmış. Cumhurbaşkanlığı danışmanları hakkında bir kişi ve yine eski başbakan Binali Yıldırım'ın danışmanları hakkında bazı iddialar ortaya sürecekmiş. Bu iddialar ‘İnsan aklını zorlayacak türden’ ifadeleri kullanılıyor. Bir diğer husus da Sedat Peker’in en önemli mesele olarak gördüğü Beykoz’daki 65 yıllık evi. Peker'in evinin milli parklar kapsamına alınarak yıkılmak istenmesini konu alan paylaşımlar yapacağı bilgisi geldi”
Yeniçağ
Kendisine hoca diyen bir şarlatandan, Adile Naşit ve Kemal Sunal’a ağır hakaretler!36 izlenme
Erdoğan'a prompter yetmedi! Sözleri, duraksadığı anlarda fısıltı ile hatırlatıldı!99 izlenme
PKK'dan Öcalan çıkışı: Serbest bırakılmadıkça başka adım atmayacağız20 izlenme
CHP'den Yılmaz Tunç'a yanıt: Önünde iki seçenek var...25 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.534 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.083.996'ya, can kaybı da 44.059’a yükseldi!60 izlenme
TSK'dan atılan teğmene Ankara Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı17 izlenme
El Kassam Tugayları, İsrail'in Ashkelon kentine sızdı, İsrail askerleri ile sokak çatışmaları yaşanıyor120 izlenme
Siyasal dinci klasiği! Yeni Akit yaşamını yitiren Turgay Yıldız'ı hedef aldı90 izlenme
Jandarma komutasında yasak aşk üçgeni! Kadın subay tuğgeneralden hamile kaldı iddiası
Balıkesir'deki maden için 'endişeliyiz' uyarısı: "ÇED'i hazırlayan şirket İliç'tekiyle aynı"
Metin Lokumcu davasında polislerin beraatı istendi! Duruşma ertelendi
Dilan Polat'ı bu sözleri yakmış: İşte MASAK'ın radarına takılan o ifadeler!