Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen, 2’si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davası dosyasına, sanıklar Seçil Erzan, Nazlı Can, Ali Yörük ve Atilla Yörük'ün telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu eklendi.
SEÇİL ERZAN'IN GOOGLE ARAMA GEÇMİŞİ
Raporda, 15 Mart ve 7 Nisan 2023 tarihleri arasında sanık Erzan’ın internet aramalarında, “Hangi ilaç öldürür?”, “Türkiye’ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023”, “İsviçre suçlu iadesi”, “Suçlu iade etmeyen ülkeler”, “İntihar çeşitleri”, “Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?”, “Nasıl intihar edilir?”, “Kendini asma”, “Fare zehri insana zarar verir mi?” ve “Bilekleri kesmek” ifadeleriyle aramalar yaptığının tespit edildiği belirtildi.
SİLİNEN MESAJLAR DA ORTAYA ÇIKTI
Erzan’ın telefonundaki pek çok fotoğrafın silindiğinin tespit edildiği aktarılan raporda, elde edilebilen fotoğraflarda ise sanığın kişisel ajandasında bazı müştekiler ile “hoca” ve “F.T.” isminin yazılı olduğu kişilere ilişkin yaptığı ödeme kayıtları ve senetlerin bulunduğu fotoğraflara, 7 Nisan 2023'te müşteki Volkan Bahçekapılı ile sanık Erzan arasında gerçekleşen konuşmaların devamında Bahçekapılı’nın Erzan'a “Ya sen ne kadar yalancı bir kadınmışsın. Şimdi hocayı arıyorum.” mesajına da yer verildi.
İstanbul Gündemi
İmamoğlu için tutukluluğa devam kararı47 izlenme
Kızılay'da bir skandal daha patlak verdi! "Yabancı ülkeler deprem sonrası Türkiye'ye yardım etmek için Kızılay'dan çadır satın aldı"49 izlenme
MHP'li belediye park alanını satışa çıkardı!38 izlenme
İBB pazartesi günü Haydarpaşa ihalesine itiraz ediyor!114 izlenme
Bunu söyleyen bir profesör 'CHP, uyuşturucu komisyonu diyerek, uyuşturucuya özendiriyor !'307 izlenme
Hatay'da Suriyeli sayısı 500 bini aştı!612 izlenme
Beyazıt mitingine katılan vatandaşlar, hep birlikte diplomalarını gösterdi!33 izlenme
CHP lideri Özel komedyen Deniz Göktaş'ı cezaevinde ziyaret etti19 izlenme