Anasayfa1
12 Mart 2020 ( 129 izlenme )
Reklamlar

Sars'ı bulan isim koronavirisün biteceği tarihi açıkladı


SARS virüsünü bulan isim olarak bilinen Dr. Zhong Nanshan, koronavirüs salgınının Haziran ayında bitmesini beklediklerini söyledi.



Reuters’ın son dakika olarak duyurduğu habere göre 83 yaşındaki Nanshan, salgının Haziran ayında bitmesini beklediklerini söyledi.

Nanshan, hastalarda enfeksiyon belirtilerinin tekrar görülme oranının da oldukça düşük olduğunu belirtti.

SARS’I BULAN İSİM

Çin’de 2002’de ortaya çıkan SARS virüsünü bulan isim olarak bilinen Dr. Zhong Nanshan, 20052009 yılları arasında Çin Ulusal Sağlık Komisyonu Başkanı olarak görev yapmıştı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/sarsibulanisimkoronavirisunbitecegitarihiacikladi1726787

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li meclis üyesi "Rakamlarda bşr kuruş hata varsa namussuzum" dedi, yanlışı çok geçmeden ortaya çıktı! Seçim öncesi parayla 'Dr.' unvanı satılıyor Övünerek 'Duble yol yaptık' dedikleri işte bu ! Paylaş, bu rezaleti herkes görsün ! Salda Gölü ziyaretçi akınına uğradı, tahribat sürüyor