İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından başlayan gösterilere katılan 87 kişinin yargılanmasına devam edildi.
"Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet" suçundan 6'şar aydan 3'er yıla kadar hapis istemiyle 87 kişi yargılandığı dava İstanbul 62. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.
Davanın üçüncü duruşmasına bazı sanıklar ve sanık avukatları katıldı. Duruşma salon kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda görüldü.
TÜM SANIKLAR BERAAT ETTİ
Davanın üçüncü duruşmasında karar çıktı.
İstanbul 62. Asliye Ceza Mahkemesi, 87 sanıklı Saraçhane davasında savcılığın mütalaasına uyarak tüm sanıkların ayrı ayrı beraatına karar verdi.
GAZETECİLER DE YARGILANMIŞTI
Saraçhane protestolarını takip ettikleri sırada gözaltına alınan ve bir gün tutuklu kalıp ardından serbest bırakılan ve aynı dava kapsamında yargılanan 8 gazetecinin de aralarında olduğu 12 sanık hakkında da dün beraat kararı verilmişti.
Tele2 Haber
Erdoğan, MHP’nin onayı olmadan adım bile atamaz!243 izlenme
'Cinci Hoca'dan dehşet tuzak!605 izlenme
Parayla vatandaşlık satışı patladı! Yabancılar üç buçuk yılda Türkiye’de 128 bin konut satın aldı!48 izlenme
İşte asgari ücretli bir Alman'ın bir saatlik kazancı olan 12 euro ile marketten alabildikleri!78 izlenme
Kaçak aileye destek 4000 euroya çıktı, Almanlar 'Türkiye’nin beşte biri bize kaçar‘ korkusunda27 izlenme
Muhammed Yakut için kırmızı bülten talebi!44 izlenme
Erdoğan'ın maaşına zam geliyor! Teklif TBMM'ye sunuldu22 izlenme
Emekli, halkın gerçek gündemini haykırdı: "En büyük paramız bir kilo meyve alıyor"20 izlenme
Vatandaş, ülkenin neden bu hale geldiğini mükemmel anlatmış !
Halk 'Kahrolsun İsrail' diye yürüyor hükümet ithalat rekoru kırıyor!
Vatandaşın bankaya borcu 511 milyar lira
'İmamlar savaştan kaçtı, siz kimsiniz Atatürk'ün adını anmıyorsunuz' dediği için yargılandı, beraat etti!