Daha önceden çok sayıda videonun bulunduğu kanalda sadece zikir görüntülerinin olduğu iki video kaldı. Silinen videolar arasında Nurullah'ın Atatürk karşıtı yazar Kadir Mısıroğlu (Fesli Kadir) ile görüntüleri, 2015'te Ankara'daki bir açılış töreninde devlet protokolünde ağırlandığı görüntüler, AKP'li eski bakanlarla görüntüler, 7 Haziran seçimlerinde müritlerine, AKP'ye oy vermeleri yönünde tehditvari yönlendirmede bulunduğu konuşma görüntüleri de yer alıyor. Bu arada 48 yıla kadar hapsi istenen Nurullah'ın istismar ettiğini kızın halasına da olayı kapatmak için 10 bin lira teklif ettiği ortaya çıktı.
YENİ ŞAFAK'IN İDDİASI
İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi de dün Nurullah'ın Ankara, İstanbul, Çorum ve Sakarya'da milyonlarca liralık araziye ve binalara sahip olduğunu yazdı. Haberde, Fatih Nurullah'ın Uşşaki tarikatından kovulduğu, sahte imzalı icazet belgesi hazırlayarak cemaati kandırdığı ileri sürüldü.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sapikseyhingoruntuarsivitemizlendi6027428/?fbclid=IwAR0lVfFWtu7tILZLRPDQLDRx_6Nrie4ljfAWdZ4ezxeTSub4QSVhHnvLg
Lise öğrencisi genç, yaşlı adama çok fena kapak yaptı!63 izlenme
AKP'li Belediye başkanına görevi kötüye kullanma ve yolsuzluk nedeni ile hapis cezası verildi!121 izlenme
Binali Yıldırım'ın o vaadi bir gecede nasıl değişti?143 izlenme
İzmir'de 'Andımız' nöbeti116 izlenme
Gerçek işsiz sayısı açıklanan rakamın iki katı!94 izlenme
Edirne'de 3 ilçede ekmeğe zam46 izlenme
Denize sıfır araziyi AKP’li kardeşler aldı! Şirket ihaleden 1 hafta önce kurulmuş35 izlenme
Akaryakıt tabelası alev aldı, Erdoğan'a seslendi: "Acil önlem alın!"34 izlenme