Bağlar Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolduktan 19 sonra cesedi bulunan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili olarak amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklandı.
Anne, baba ve 2 abisinin de bulunduğu 22 kişinin sorgusu ise jandarmada sürüyor. Dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Nevzat Bahtiyar, Narin'in cesedini yok etme karşılığında 200 bin TL'ye anlaştığını belirtmişti. İtirafçı Bahtiyar, amca Salim Güran bana, "Arif'in kızı Narin'i öldürdüm. Bu cesedi yok et. Yoksa seni ve aileni öldürürüm" diye tehdit etti ifadesini kullanmıştı.
Amca Salim Güran'ın iddiaya göre Nevzat Bahtiyar'ı seçmesinin sebebi olarak da sıvacı ve duvar ustası olduğu öğrenildi.
Halk TV'den Müslim Sarıyar'ın haberine göre Salim Güran'ın yakınları soruşturma kapsamında verdikleri bilgide, "Bahtiyar'ı seçmesinin tek sebebi olabilir. O da sıvacı ve duvar ustası olduğu için cesedi kimsenin bulamayacağı gibi saklayacağı ve yok edeceği içindir" dedikleri öğrenildi.
Kaynak: Halk TV
Gerçek Gündem
SGK rehberi belli oldu: 5 bin liralık ikramiye bu sıralamaya göre verilecek41 izlenme
Mahkeme Başkanı amca Salim Güran'ın yüzüne karşı sordu: "Narin'i kim öldürdü?"70 izlenme
Zam şampiyonları meclis kürsüsüne çıktı! "Altın renginde olduğu için 5 litreliklerini erkekler, kız istemeye giderken götürüyor”94 izlenme
Parti yetkilisi açıkladı: CHP'nin kendi yaptırdığı anketlerde durum ne?43 izlenme
Kayseri'de göçmenleri geri gönderilmesine yönelik komisyon önerisi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi!34 izlenme
Bunu da gördük! Patatesin başkentine ithal patates!101 izlenme
Beş seçim çevresinde yeniden sandık kurulacak26 izlenme
Emekliler sokağa indi: "Yaşam haklarımız için direneceğiz"26 izlenme