Burdur Valisi Ali Arslantaş, Salda Gölü sahilinde nargile içen ve çamur banyosu yapan kişilere yaptırım uygulandığını açıkladı. Vali Arslantaş, Salda kıyısında nargile içen ve çamur banyosu yapan kişilerin yer aldığı görüntüleri paylaşması üzerine, göldeki denetlemelerin aralıksız sürdüğünü belirtti.
5 KİŞİYE 2 BİN 135 LİRA CEZA VERİLDİ
Vali Arslantaş, “Sayın vekilim, görüntülerdeki yasaklamalara aykırı davranışlar için 5 kişiye idari yaptırım uygulandı bile. Koruma kullanma dengesi içinde Salda'mızı gelecek kuşaklara bırakmak için hep birlikte çalışacağız” diye açıklama yaptı.
Burdur Valiliği'nden alınan bilgiye göre göl çevresiyle ilgili yasaklara aykırı davranışta bulunduğu tespit edilen 5 kişiye, 2 bin 135 lira idari para cezası verildi.
YASAĞA ALDIRIŞ ETMEDİLER
Kurban Bayramı'nda tatilci akınına uğrayan Salda Gölü'nde ortaya çıkan manzaralar pes dedirttirmişti. Bazı vatandaşlar yasağa rağmen nargile yakmış, sahilde de çukur açıp çamur banyosu yapanların görüntüleri dikkat çekti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 10 Ağustos 2020'de Salda Gölü kenarındaki beyaz kumsalda sigara içilmesini, Burdur Valiliği de göl çevresinde çukur açmayı ve çamur banyosu yapmayı yasaklamıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/saldadakiogoruntulerecezageldi6552633/
Trabzon'da vatandaşın isyanı: "Ekrem İmamoğlu'nun sünnetçisini arıyorlar bulursalar onu da iptal edecekler. Gidin FETÖ'nün diplomalarını iptal edin!"41 izlenme
Kırmızı bültenle aranan IŞİD’liler Adana’da yakalandı!28 izlenme
Rusya, nükleer bir saldırı durumunda hedefinde ilk 2 ülkeyi açıkladı: ABD ve İngiltere'yi haritadan sileriz35 izlenme
CHP ve İYİ Parti'nin Kahramanmaraş’ta suya yüzde 50 indirim teklifini AKP’liler reddetti! 'AKP'nin ikiyüzlülüğü ortaya çıktı'39 izlenme
Seçil Erzan için ‘4 sevgili’ iddiası! Yazışmaları ortaya çıktı45 izlenme
Daha önce “Sonuna kadar açın kombileri” diyen AKP’li yandaş Abdurrahman Uzun’a sahnede doğalgaz faturalı protesto!39 izlenme
İYİ Parti’de bir üst düzey istifa daha!19 izlenme
Türk kadınlarının görüntülerini gizlice çeken bir Pakistanlı sapık daha! Kim bu tehlikeye dur diyecek?110 izlenme
Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Aşı programında yeni gruba geçiyoruz
Ne çantaymış ama! Mahkeme heyeti biraz daha düşünecek!
Sinan Oğan muhalif olduğu dönemde seçimde oluşabilecek şaibeleri işte böyle anlatıyordu
Gerici İhsan Şenocak 'Kadınların pantolon giymesi, kaşlarını aldırması, üniversiteye gitmesi günah !'