Kaldırım, "Denetim eksikliği yok, en son üçüncü ayda denetim yapıldı. İlgili birimlerimiz burada bütün denetimleri periyodik olarak ciddi şekilde yapıyor, buna devam edecekler. Herhangi bir kusur, ihmal varsa hem adli hem de idari soruşturmada zaten ortaya çıkacaktır ve gereği yapılacaktır." açıklamasını yaptı.
Kaldırım, " 114 hastamızı taburcu ettik, 6 yaralı var, biri ağır, diğerleri iyi." bilgisini paylaştı.
Fabrikadaki patlamada yaralı olarak kurtulan işçilerden Kesiban Yolcu mallarda ısınma olduğunu belirterek, "Isınma olmaması gereken bir şey, uyardık ama dinlemediler" demişti.
http://www.krttv.com.tr/gundem/sakaryavalisipatlamaninyasandigifabrikaylailgilikonustuh39517.html
Rusya, savaşı sona erdirmenin şartlarını açıkladı61 izlenme
Beyaz çay, kilosu 4 bin liradan satışa çıktı!133 izlenme
CHP’li Kanko’dan ‘kaynak aktarımı’ tepkisi: "PTT Varlık Fonu'na geçmesinden beri 13 milyar lira zarar etti"30 izlenme
Türkiye peş peşe gelen intihar haberleri ile sarsılıyor!240 izlenme
Tarım Bakanlığından Hande Fırat'a 3.5 milyon liralık hibe!56 izlenme
Ankara'yı böyle soymuşlar! Cami derneklerine usulsüz yardım89 izlenme
Fahrettin Koca’dan Biontech açıklaması! Aşı kimlere yapılacak?135 izlenme
CHP’li isim korkunç raporu açıkladı: "Ekonomik krizden dolayı 1 milyon öğrenci okul bıraktı"43 izlenme
Bizden gizlenen salgın mı var? İngiliz turistlere kritik Türkiye uyarısı
Melih Gökçek, ayda 37 ton su kullanıyormuş! Mansur Yavaş: "O bağıran, tweet atan siyasi, baktık evinde tam 37 ton kullanıyor aylık. Bir ton dahi tasarruf etmemiş"
Seçil Erzan'ın Denizbank yöneticileri ile ilgili iddialarına takipsizlik kararı
Yıldızlar SSS Holding’in "İtibarımızı zedeleyenlere dava açacağız" açıklamasına madencilerinden tepki: "Bana ne senin itibarından? Ben kendi alacağımı istedim"