Anasayfa1
26 Eylül 2025 ( 10 izlenme )
Reklamlar

Şaka yaptıkları için tutuklanmışlardı: 4,5 yıl hapis cezası istendi


Tutuklanan Boğaç Soydemir ve Enes Akgündüz hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla 4,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.


Youtube’daki “Soğuk Savaş” kanalında yayımlanan bir bölümde, Hz. Muhammed ile alakalı halkı tahrik edici ve nefret söylemine yönlendirici nitelikte paylaşımlar yapıldığı iddiasıyla tutuklanan Boğaç Soydemir ve Enes Akgündüz için iddianame hazırlandı.

Soydemir ve Akgündüz hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa alenen Tahrik veya Aşağılama” suçundan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trabzon’da dere yatağına otogar inadı! İkmal ihalesiyle maliyet de katlandı! İzmir Tabip odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu #deprem'de yaşamını yitirdi Ormancılar uyarmıştı!.. Erdoğan’ın rekor kırmak için diktiği 10 milyon fidan kurudu! Sistemi sorgulayan lise öğrencilerine ceza