Ankara'da sahte içki can almaya devam ediyor.
Son olarak; sahte alkol nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin ise yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Batı ve Polatlı başsavcılıklarınca "kaçakçılık" ve "olası kastla ölüme sebebiyet verme" suçlarından başlatılan soruşturma dosyalarına, Adli Tıp Kurumunun toksikoloji raporları da eklendi.
Söz konusu raporlara göre, Ankara'da 54 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.
Söz konusu raporlara göre Ankara’da 59 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Sözcü
Bu sorulara cevap verebilecek babayiğit bir AKP'li aranıyor !1920 izlenme
Test sonucu pozitif çıkan umreci sayısını açıklayan AKP milletvekili attığı tweet’i sildi!219 izlenme
Elektriğe yüzde 38 zam! Yeni tarife 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek42 izlenme
Tekel bayisi zamların nedenini açıkladı, okuyanlar ağzını bile açamadı!46 izlenme
CHP'nin eski Genel Başkanı Murat Karayalçın uyardı: "Şaka değil, ciddi bir süreç"25 izlenme
Tarikat ve cemaatleri eleştiren eski milletvekiline para cezası! "Ölüm tehditleri aldım"30 izlenme
Emekliden büyükşehire 5 bin lira akını21 izlenme
Belediyelerin borç rekoru AKP’de27 izlenme