Deprem, yeni doğan çetesi, orman yangınları derken bir de sahte diploma skandalı Türkiye'de yaşayan her bir vatandaşın bir numaralı gündem maddesi oldu.
Her geçen gün yeni detayların ortaya çıktığı skandalda, özellikle AKP'ye yakın isimlerin peş peşe sahte diplomalı olduğu iddiaları dikkat çekiyor.
Gazeteci Hilal Köylü, sahte diploma skandalının AKP Kabinesi'ni de sarsacağını iddia etti. Köylü, YouTube hesabından paylaştığı videoda, AKP kulislerinde konuşulan iddialara ilişkin dikkat çeken bilgileri aktardı.
Köylü, skandalda gözlerin ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nda olduğunu belirterek, sessizliği koruyan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) da görevden almaların olabileceğini ifade etti.
Köylü, AKP ve CHP'li kulislerinden edindiği bilgileri şu sözlerle aktardı:
"Bu insanlara bu sahteliklerin yolunu kim açtı? Kim sorumluluk alacak? Halen sorumluluk alan yok. Muhalefet bunu soruyor ama sorumluluğu üstlenen kimse yok. Ulaştırma Bakanına gözler çevriliyor. Çünkü oradan beklenen bir açıklama gelmiyor. BTK Başkanı niye suskun? diye soruyor CHP. Orada görevden almalar olabileceği söyleniyor. Yeni bir kabine kulisi.
CHP bir araştırma önergesi verdi. Bu imzalar, sahte diplomalar, elektronik imza çalmalar araştırılsın diye. Sizce ne oldu bu önergeye? Tabii ki hayır yanıtı geldi. Henüz çıt yok iktidar cephesinden. Kulisler kaynıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu işin sorumlularını görevden alacak mı? Alacak diyen çok sayıda AK Parti'li yetkili var ama kim inanır?"
CHP İstanbul adayı İmamoğlu tek tek anlattı: İstanbul’u kazanacağız, tarih yazacağız!218 izlenme
A Haber'in silmeyi unuttuğu bu haber sosyal medyada gündem oldu!245 izlenme
YENİ Parti’de ilk hedef 1 milyon üye18 izlenme
MHP, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: 'Dava açın' çağrısı yaptı35 izlenme
5 soruda kolon kesme cinayeti! ‘22,5 yıla kadar hapis cezası…’173 izlenme
Hukuk fakültesi mezuniyetinde Türk bayrağı açan kızları yuhaladılar!20 izlenme
AKP'li belediye okul için bağışlanan araziye villa izni verdi!56 izlenme
Nureddin Nebati’nin yeğeni THY’de ‘ikram’ başkanı oldu!63 izlenme