Şahan Gökbakar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir programda Arapça tabelalar hakkında söylediği sözleri sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi.
Şahan Gökbakar X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Arapça tabela asılmayınca, 10 milyon Arap sığınmacı yok mu oluyor? Yani, görmeyince dert bitiyor mu? Tabela tartışmak yerine, bu Araplar ülkelerine nasıl döndürülecek onu konuşmak lazım. Ama konuşmuyorlar! Bu ülkeye ve halkına yapılmış en büyük haksızlıktır bu...”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında, ''Suriyeli sığınmacılar ve Arapça tabelalar'' konusunda CHP'li belediyelerin almış oldukları kararlara ilişkin, "Ben belediye başkanlarımı da uyardım. Etkileşim alacağım diye artık Arapça tabelalara karışmayın. Arapça Kur’an dilidir, halk incinir" şeklinde konuşmuştu.
Cumhuriyet
Küçükçekmece'de E-5'te aracın önünü keserek hamile kadına dehşet yaşattı27 izlenme
Şubat ayı kartlı harcamalarında rekor20 izlenme
Alkole yeni yıl zammı!34 izlenme
Emeklinin tenceresinde dert kaynıyor: "Ancak geçinebiliyorum, ölmeden yaşıyoruz"22 izlenme
Peker'i iade etmeyen BAE, Türkiye ile 'uzayda ortaklık' yapacak!46 izlenme
Küçük Elif'in ameliyatı 'kur farkı' gerekçesiyle iptal edildi!157 izlenme
Gazeteciye siyasetçiye yasak Menzil'e değil: Facianın yaşandığı maden bölgesine çadır kurdular36 izlenme
CHP'li Erdem'den 'askıda ekmek' göndermesi "Anayasa'yı askıya alırsanız, ekmeği askıya çıkarmak zorunda kalırsınız!'60 izlenme
Anneler çocukları için günlerdir adliyede! "Dik dur oğlum, dik dur. Utanması, önüne bakması gerekenler burada. Korkumuz yok bizim"
Rakamlar korkunç! İşte bir ayda basılan 200, 100, 50, 20, 10 ve 5 TL'lik banknot sayısı!
Süleyman Soylu iktidarın 28 Mayıs sonrasındaki Suriyeli göçmen politikasını itiraf etti! 'Suriyelileri gönderemeyiz, Allah bizi yakar'
Yunanistan Meis’e feribotlarla asker çıkardı, Lozan ve Paris Barış Antlaşmalarını ihlal etti!