Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın, bir kadınla cinsel birliktelik yaşadığı görüntüler kayda alındı. Söz konusu kayıtlar, otelcilik yapan Ahmet M.’nin eline geçti.
GÖRÜNTÜYE KARŞILIK PARA TALEBİ
KRT'nin Polemikhaber'den aktardığına göre, elindeki görüntüleri kullanarak Çağırıcı’dan para talebinde bulundu. Yüklü miktarda olduğu belirtilen para talebi sonrası Çağırıcı, savcılığa şikâyet etme kararı aldı. Çağırıcı, Zeynep K. isimli kadın ve Ahmet M. hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık ivedi bir biçimde soruşturma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri söz konusu kişileri, sulh ceza hakimliği kararı ile göz altına alındı.
İKİSİ DE TUTUKLANDI
Günler süren sorgu ve soruşturma süreci sonrası iki kişi de geçen pazar günü tutuklandı. Ahmet M., Metris Cezaevi’ne konulurken Zeynep K., Bakırköy Kadın Tutukevi’ne konuldu. İddiaya göre, olayın savcılığa intikali sonrası, AKP Genel Merkezi durumdan haberdar oldu. Genel Merkez yöneticileri, Çağırıcı ile yürüttükleri istişare sonrası ‘istifa’ kararı aldı.
DÜN GECE AÇIKLADI
15 yıl boyunca Bağcılar’da Belediye Başkanı olarak görev yapan Çağırıcı, yaşadığı kalp rahatsızlığını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi Başkanlığı görevi öncesi uzun yıllar İBB’de görev almıştı.
MEMURA YAPTIĞI HAKARETLER KRT'DE YER ALMIŞTI
Görevinden istifa ettiğini açıklayan AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın kendisi ile fotoğraf çektirmek istemeyen devlet memuru M.K.'ya hakaretleri, tehditleri ocak ayında KRT ortaya çıkarmıştı.
Lokman Çağırıcı, 28 Ocak 2021'de İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaret sonrasında çalışanlarla fotoğraf çektirmek istemesi sonrası devlet memuru M.K., duruma karşı çıkmış ve M.K. hakkında önce inceleme başlatılmış ve daha sonra açığa alınmıştı.
‘Namussuz virüsün beklediği tek bir ortam; ulusal bayram kutlamaları!’41 izlenme
Aydın'da lise öğrencisi, buzağısını satarak Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışladı81 izlenme
AKP iktidarı, BOTAŞ’ın 324 milyon liralık boru hattı iyileştirme ihalesini kimseye duyurmadan gizli ihaleyle o şirkete verdi!59 izlenme
Yunanistan'ın Türkiye'ye yönelik provokasyonları iki ülke arasındaki gerilimi tırmandırdı34 izlenme
İBB Medya A.Ş.'ye polis baskını13 izlenme
Erhan Güleryüz, ‘Atatürk’süz cuma hutbesini eleştirince 3 saat ifade verdi!474 izlenme
Mansur Yavaş'tan parlamenter sistem çağrısı16 izlenme
Pembe rengiyle görenleri büyülüyordu: Türkiye bir doğa harikasını daha kaybetti16 izlenme
Ahmet Şık'tan Soylu ve Bozdağ'a: "Sinan Ateş cinayeti narko-terör faaliyetlerinin devamı mı?"
5 yıldır hamallık yapan kumpas mağduru askerin zaferi!
Devlet Malzeme Ofisi Mercedes'in 10 milyon liralık lüks aracı için ihaleye çıktı! Kime alınıyor acaba?
Erdoğan’ın ‘enflasyon’ açıklamalarına vatandaşlardan tepki! "Ölmüş ne zaman dirilirse bunların lafı da o zaman doğrudur"