Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını ve hasta sayısını açıkladı. Bugün yapılan 115 bin 295 testle birlikte toplam test sayısı 11 milyon 402 bin 342 oldu.
Son 24 saatte bin 629 yeni hasta tespit edilirken toplam hasta sayısı 332 bin 382’ye çıktı. 55 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle beraber can kaybı 8 bin 722’ye yükseldi.
Toplam iyileşen hasta sayısı bin 402 artarak 291 bin 754’e ulaştı. Öte yandan ağır hasta sayısının bin 398, hastalardaki zatürre oranının da yüzde 6.2 olduğu açıklandı.
Verilere göre Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 48.6, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 68.8 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 31.4 olarak duyuruldu.

BAKAN KOCA: AĞIR HASTA SAYIMIZI DÜŞÜRMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:
* Bugün yeni 1.629 hastamız var. Toplam ağır hasta sayımız 1.398. Ağır hasta sayımızı düşürmek için mücadele ediyoruz.
* Hastalarımızın durumu ilerlemeden tespit edebilmek için yoğun filyasyon çalışması yürütülüyor. Bu emeklere tedbirlere uyarak destek olun.

DÜN 58 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle dün 58 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 615 yeni hastanın tespit edildiğini ve bin 398 kişinin sağlığına kavuştuğunu duyurmuştu.

Avcılar’da yurttaşlar tedirgin: "Ev üstümüze yıkılacak!"123 izlenme
İBB Meclisi'nde arbede çıktı! AKP'li üyeler CHP'li üyelerin üstüne yürüdü!76 izlenme
OGM, 4,2 milyar liralık bütçeden 26 helikopter için bin lira ayırmış! Geriye kalan para nerede bilinmiyor!56 izlenme
Halk yardım beklerken CHP’li belediyelere abluka! İşte yardımları engellenen belediyeler...78 izlenme
Erdoğan işsizliğin nedenini açıkladı! "İş gücüne katılım oranının yükselmiş olması"146 izlenme
Bu provokasyon AKP’li Antalya belediye başkanın eşine mi ait ? 'Toplu ulaşımda ve kahvelerde PKK’lılar CHP’nin listesinde deyin !'870 izlenme
MHP'li isimler tutuklanmıştı: Sinan Ateş cinayetinde yeni tespitler46 izlenme
Maaşı kesilen engellinin canına kıydığı iddia edildi45 izlenme
Yargıtay'dan Enis Berberoğlu kararı!
Ege Üniversitesi KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerinden eylem: “Temiz su ve sağlıklı yemek istiyoruz”
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!
Erdoğan Gezi eylemcilerine 'sürtük' dedi!