Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 7 Nisan’a ait verilere göre, 215 bin 229 test yapıldı.
Güncel verilere göre, 9 bin 354 yeni vaka tespit edilirken 36 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 10 bin 885 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 6 Nisan verilerine göre, dün 220 bin 536 test yapılmıştı. Dün, 10 bin 314 vaka tespit edilirken, 41 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 332 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Ali Türkşen "AKP'nin yarısı rakı içer"314 izlenme
Türk Lirası değer kaybında birinci oldu!36 izlenme
Hani hurdaydı? THK’nın uçakları hazır, pilotlarla görüşülüyor!45 izlenme
Sürekli 'Beni Kandırdılar !' diyen RTE, 20 yıl önce feto'yu ziyaretinden sonra bakın neler söylemiş !1173 izlenme
Böyle sözleşme görülmedi: Avrasya Tüneli'nde 'fiyat farkı’ adı altında astronomik ödeme11 izlenme
Enerji sektörü saatli bomba gibi!152 izlenme
Cami yıkılınca AKP’li belediyeye ve Erdoğan’a isyan ettiler46 izlenme
Balıkesir depremi sonrası Üşümezsoy ve Tüysüz aynı noktada buluştu: Kritik fay mercek altında8 izlenme