Türkiye'de son 24 saatte 128 bin 957 Kovid19 testi yapıldı, 1254 kişinin testi pozitif çıktı, 4 kişi hayatını yitirdi.
Bakanlığın verilerine göre, son 24 saatte 128 bin 957 Kovid19 testi yapıldı, 1254 kişinin testi pozitif çıktı, 4 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 1358 oldu.
18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 85,47, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 93,17 olarak kayıtlara geçti.
Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı 147 milyon 638 bin 328 doza yükseldi.
18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranı en yüksek 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak oldu.
En az iki doz aşı uygulananların oranı en düşük iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

KRT
Katar ile kritik anlaşma! Swap kapasitesi artırıldı105 izlenme
Berkin Elvan’ın annesi kadroya alınmadı401 izlenme
Arşiv unutmaz ! Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş 'Başkanlık sistemi akla ziyan bir iş'1055 izlenme
Türk çiftten büyük başarı! Corona test kiti ürettiler!238 izlenme
Menzil Şeyhi torununa masal gibi düğün: Günlerce sürdü binlerce kişi katıldı!45 izlenme
20 ülkeden Putin’i kızdıracak Ukrayna kararı!38 izlenme
Eğitimcilere 'türban' cezası: Yönetmeliği uyguladılar, açığa alındılar!78 izlenme
Tehdit adım adım büyüyor: Suriyeli sayısı Hataylıları geçti32 izlenme