Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 12 Eylül verilerine göre, 310 bin 546 test yapıldı.
Son 24 saatte, 21 bin 352 yeni vaka tespit edildi. 25 bin 616 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 243 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA: RİSK DEVAM EDİYOR
Güncel verileri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şu ifadeleri kullandı;
*”Bana bir şey olmaz!” Bugünkü vaka sayısı: 21.352. Bu vakalara “Bana bir şey olmaz.” ihmali yol açıyor.
*Bugünkü can kaybı: 243. Vefatların nedeni, ihmallerin yol açtığı yayılım. Tam doz aşımızı zamanında olmalı, tedbirlere düzenli ve birlikte uymalıyız. Risk devam ediyor.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 83.03, ikinci doz ortalaması yüzde 64.94, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 101 milyon 748 bin 658 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 11 Eylül verilerine göre, dün 314 bin 46 test yapılmıştı. Dün, 22 bin 923 vaka tespit edilirken, 259 kişi hayatını kaybetmiş ve 30 bin 144 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Canan Kaftancıoğlu: Halka nasıl ihanet edildiğine dair belgeler elimizde946 izlenme
Denizli Şehir Hastanesi 1.1 milyar TL’ye yapılacak! İlk ihale iptal edilmişti, ikinci ihalenin bedeli arttı!61 izlenme
Afyonkarahisar'da öğretmenin, gösteriden bir öğrenciyi çıkararak kenarda bekletmesi tepki çekmişti, o çocuğun provada da dışlandığı ortaya çıktı37 izlenme
Bu evlerde kim yaşayabilir17 izlenme
Rojin Kabaiş dosyasında kritik gelişme: DNA bulaşı değil19 izlenme
Pes dedirten Pakistanlı tacizi: Genç kızı gizlice takip edip görüntüleyrek sosyal medyadan paylaştı!56 izlenme
Son ankette Cumhur İttifakı'na büyük şok!40 izlenme
Özgür Özel canlı yayında konuştu, Erdoğan'ın o çağrılarına yanıt verdi34 izlenme