Türkiye’deki corona virüsü salgınında gelinen son aşamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.
Koca, bugün yapılan 7 bin 286 test sonucunda bin 196 yeni vaka tespit edildiğini açıkladı. Bu sayı Türkiye’nin bugüne kadar ulaştığı bir gündeki en yüksek vaka sayısı oldu.
Düne göre yapılan test sayısında da 2 bin 251 artış yaşandığı görüldü. Artan test sayısı sonucunda tespit edilen vaka sayısının da artması bekleniyordu. Sağlık Bakanı’nın açıkladığı verilere göre, Türkiye’de toplam 40 bin 290 test yapıldı ve yine toplamda 3 bin 629 vakaya ulaşıldı.
16 CAN KAYBI
Bakan Koca’nın açıkladığı verilerde bugün 16 kişinin hayatını kaybettiği görüldü. Hayatını kaybeden 16 kişi ile birlikte Türkiye’de corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan can kayıpları da 75’e ulaşmış oldu.
Bakan Koca son açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Test sayımız dün 5.035'ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75'e, hasta sayımız 3.629'a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.

622 gram et 404 TL 1 kilogram et 650 TL46 izlenme
Erdoğan geliyor diye HES'lerden kuruyan derelere su verildi!57 izlenme
Dilan ve Engin Polat İlk Kez Hakim Karşısında: 'Eşime güvendim' diyerek anlattı, hakimden 'reklam yapma' uyarısı geldi43 izlenme
Çiftçinin enflasyonu uçtu: Zam şampiyonları değişti15 izlenme
Suriyeliler Şanlıurfa’da "Aşiretler ve Kabileler Meclisi’nin" şubesini açtı!122 izlenme
AKP'lilere göre Amerika Türkiye'yi kıskanıyor !6054 izlenme
Erdoğan Alpay Özalan'a sahip çıktı Ahmet Şık'a 'provokatör' dedi34 izlenme
Binlerce mağdur vardı, mahkemeden kredi için emsal niteliğinde karar!36 izlenme
AKP'li Resul Tosun Atatürk'ü hedef aldı: Müslüman ismini bile değiştiren deist bir şahıs...
Mansur Yavaş: "Rantı bırakmamaları lazım. Yüze yakın dosyayı verdim. Hepsinin hesabını soracağız"
500 milyon adet seçim zarfını ne yapacaksınız?
Son dakika! Yunanistan Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı ve Yunanistan'ın Adalar'daki ihlallerine son verilmesi istendi.