Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 15 Ağustos verilerine göre, 281 bin 184 test yapıldı.
Son 24 saatte, 18 bin 847 yeni vaka tespit edildi. Corona nedeniyle bugün 154 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 14 bin 426 kişi sağlığına kavuştu.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarındaki kontrolü kalıcı hale getirmek elimizde. Daha çok tedbirlere uyum ve daha çok aşılanma oranı ile başaracağız” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 70.92, ikinci doz ortalaması yüzde 53.03, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 83 milyon 549 bin 131 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 14 Ağustos verilerine göre, dün 284 bin 947 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 949 vaka tespit edilirken, 145 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 364 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Erbaş’tan geriye gölgesi kaldı: Diyanet'te dikkat çeken atamalar27 izlenme
Soylu, konuşurken 'gökkuşağı renklerinde şemsiye' açan vatandaşa korumalardan müdahale!45 izlenme
Polat çifti yeniden hakim karşısında! Mahkemede çıldırdı...Soğuk cüzdan iddiası23 izlenme
Bağımsız belediye başkanı AKP'den aday oldu salondan kovuldu: "Adil dışarı"34 izlenme
MHP'li Yönter'den Sedat Peker'li Cuma mesajı! Kırmızı bülten kaldırma talebi reddedilmişti21 izlenme
İşte Türkiye gerçeği! Yüksek Lisans mezunu öğretmen çöpten kâğıt topluyor!130 izlenme
Resmi gazete yayımlandı: Elektriğe gizli zam32 izlenme
Bunu da gördük: Çarşı pazarda boş gözleme dönemi...36 izlenme
ABD'li profesör: "Kara para aklama Türkiye ekonomisinin can damarı haline geldi"
CHP'de Özarslan zirvesi! Başkanlar Yavaş'ın ev sahipliğinde toplandı
Muharrem İnce 'Yok yenilirse gitmezmiş. Siz yenin de bakın nasıl gönderiyorum Erdoğan'ı !'
MSB'den teğmenler için 'barkodlu' önlem