Türkiye’de ilk vakası 11 Mart’ta görülen corona virüsüyle ilgili güncel veriler açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından paylaştığı verilere göre bugün 37 bin 225 test yapıldı.

18 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Açıklanan güncel verilere göre 993 yeni vaka tespit edilirken 18 kişi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Böylece Türkiye’deki toplam vaka sayısı 172 bin 114’e, toplam vefat sayısı ise 4 bin 729’a yükseldi.

Paylaşılan tabloya göre bugün 3 bin 218 hasta daha corona virüsünü yenerek sağlığına kavuştu. Böylece toplam iyileşen kişi sayısı da 144 bin 598’e çıktı.
“ZAYIFLADIĞINI GÖSTEREN BİLİMSEL BİR VERİ YOK”
Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Son 24 saatte iyileşen hasta sayımızın üçte biri kadar yeni hastamız var. Tanı konup, yatırılan hastalarımız sebebiyle yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç arttı. Virüsün etkisinin zayıfladığını gösteren bilimsel bir veri yok. “Normal” olan, tedbirdir” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün (08.06.2020) yayımladığı tablo.
Discord'a erişim engellendi23 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Yıldırım’a: İstanbul’un geçmişi, geleceği ve 31 Mart’ı konuşacağız82 izlenme
Trump’ı koruyan keskin nişancıların tartışılan görüntüleri29 izlenme
Muhittin Böcek 'acilen' hastaneye kaldırıldı20 izlenme
Türkiye seçimlere odaklanmışken flaş gelişme: Boğazlar özelleştiriliyor!149 izlenme
'AKP'de istifa sesleri yükseliyor'41 izlenme
Bir heykele daha engelleme107 izlenme
Rapor skandalı devam ediyor!36 izlenme
İmamoğlu cezaevinden Le Monde'a yazdı: Yargı sürecini ve diplomasının iptal edilme sebebini anlattı
Fatih Tezcan’dan Atatürk’le ilgili skandal paylaşım! Sosyal medyadan tepki yağdı!
CHP'nin mitingi öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir operasyon daha
Faylar mı hareketlendi? İstanbul ve Kütahya'nın ardından Karadeniz'de deprem!