Türkiye’nin günlük corona virüsü tablosunu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Koca, son günlerde vaka sayılarının arttığı dört şehrin yoğun bakım hasta sayılarını açıkladı.
Bakan Koca; Diyarbakır’da 30, Kayseri’de 41, Batman’da 22 ve Bursa’da 46 hastanın yoğun bakımda olduğunu belirtti.
Güncel verilere göre, bugün yapılan 41 bin 112 testle beraber toplam test sayısı 2 milyon 904 bin 744 oldu.

Bugün bin 248 vakanın tespit edildiği aktarılırken toplam vaka sayısı da 186 bin 493’e yükseldi. Yine bugün 22 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilirken toplam can kaybının da 4 bin 927’ye çıktığı duyuruldu.
Son 24 saatte bin 312 hastanın, toplamda ise 158 bin 828 kişinin iyileştiği aktarıldı. Öte yandan verilere göre, toplam yoğun bakım hasta sayısı 781, toplam entübe hasta sayısı da 318 oldu.
“TEDBİRLERLE ARADAKİ FARKI AÇMALIYIZ”
Güncel verileri duyuran Bakan Koca, “İyileşen hasta sayımız bugün de yeni vaka sayımızın üstünde. Tedbirlerle aradaki farkı giderek açmalıyız” ifadelerini kullandı.
DÜN BİN 214 VAKA GÖRÜLMÜŞTÜ
Sağlık Bakanı Koca, dün bin 214 vakanın tespit edildiğini, 23 kişinin yaşamını yitirdiğini ve bin 494 hastanın iyileştiğini açıklamıştı.


Daha önce de cinayet işleyen bir psikopat iki firarına rağmen nasıl olur da 'iyi hal' raporu alıp sokağa çıkabilir?3533 izlenme
CHP’li belediyelerden öğrencilere kırtasiye desteği36 izlenme
AKP'li Kavaklıoğlu kendi dünyasında! 'ABD ve Avrupa'yı 'Osmanlı korkusu' sardı'189 izlenme
Üniversite öğrencileri QR kodla fişlenecek!51 izlenme
Mansur Yavaş için soruşturma izni talep edildi21 izlenme
Aziz İhsan Aktaş iddianamesinden yine gizli tanık çıktı: Bu kez 'Yaprak' ve 'XYZ49QP'26 izlenme
Yandaş Tuğrul Selmanoğlu, üzerindeki 9 bin TL’lik montuyla deprem bölgesinde yardım talebinde bulunan depremzedelere hakaret etti!80 izlenme
Mansur Yavaş’tan Turgut Altınok’a: ‘Bilmiyorsanız, bu konulardan bahsetmeyeceksiniz’35 izlenme
Boş market arabasını TL ile değil Euro ile doldurdu! Erdoğan 'Avrupa ve ABD'de raflar boş Türkiye'de dolu' demişti
Türk çiftçisine kaşıkla yabancılara kepçeyle: İthalata ödenen milyarlarca dolar ortaya çıktı
Görevden alınan CHP'li başkandan butlana tepki: "Beni bu binadan kimse çıkaramaz"
Öğrencilere 10 GB ücretsiz internet ne zaman verilecek? Hattın kendi üzerine olması şart mı?