Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını, vaka ve hasta sayısını açıkladı.
Bugün 228 bin 192 test yapıldı. Semptom gösteren bin 496 kişiyle birlikte toplam 13 bin 29 yeni vaka tespit edildi.
232 KİŞİYİ CORONAYA YENİK DÜŞTÜ
Tabloya göre son 24 saatte 232 kişi corona virüsünden hayatını kaybetti, toplam can kaybı da 43 bin 821’e yükseldi.
Bugün iyileşen 35 bin 167 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı 4 milyon 801 bin 291’e yükseldi.
YOĞUN BAKIMDA SON DURUM
Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4, toplam ağır hasta sayısının ise 2 bin 827 olduğu açıklandı.
Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 43.7, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 32.4 olarak duyuruldu.

DÜN 278 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı'nın 11 Mayıs verilerine göre, 226 bin 452 test yapılırken semptom gösteren bin 582 hastayla birlikte 14 bin 497 yeni vaka tespit edilmişti. 278 kişi hayatını kaybederken 22 bin 253 kişi de sağlığına kavuşmuştu.

İktidara yakın ismin skandal paylaşımı sonrası harekete geçildi!49 izlenme
4 günlük elektrik faturası 55 bin lira geldi!82 izlenme
Özgür Özel'den net mesaj: İşte 'Baskın Seçim' yol haritası20 izlenme
305 çocuğa “Cumhurbaşkanına hakaretten” dava!37 izlenme
Her türbanlıyı namuslu sanma ! 'Bitcoin Safiye'nin çarptığı paralarla eğlendiği görüntüler ortaya çıktı !246 izlenme
23 Haziran’dan sonra Ekrem İmamoğlu ilk kez canlı yayına çıktı149 izlenme
'Usulsüzlük' var diyen Erdoğan'a kendi seçmeninden şok yanıt!227 izlenme
Türkiye’den sonra en çok Suriyeli sığınmacının yer aldığı ülkeydi, Suriyelileri ülkelerine geri gönderiyorlar!35 izlenme
Bolu'daki yangın faciasında araba sevdası! 10 dakikada herkesin çıkması mümkünken patronların araçları kurtarılmış
Batan geminin faciadan önce mayına çarptığı iddiası! 12 denizci göz göre göre mi ölüme gitti?
İBB 5 yıl ranta çalışmış!
Şam Büyükelçiliği 12 yıl sonra açıldı: Türk Bayrağı göndere çekildi