Ailelerin cezaevi ziyaretlerine ilişkin görüntülerin de yer aldığı belgeselle ilgili İmamoğlu’nun sos yal medya hesabından paylaşım yaptı.
İmamoğlu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
“Bir sabah şafak operasyonu ile gözaltına alındılar, pislik içinde günlerce tutuldular, sonra hiçbir ciddi gerekçe gösterilmeden tutuklandılar. Aileleri ve avukatlarıyla görüşemesinler diye çok uzak cezaevlerine yol landılar. Haklarında hâlâ bir iddianame yazılmadı. Evlatlarından ailelerinden uzaktalar.” 30 AĞUSTOS MESAJI İmamoğlu’nun X hesabından, yapay zeka ile yapılmış bir 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı paylaşıldı.
İmamoğlu, mesajında “Aziz milletim, özgürlük ve bağımsızlık azmimizin nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Bu yıl meydanlarda yan yana olamasak da kalplerimiz bir. Büyük zaferin mimarı Gazi Mustafa Ke mal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet ve rahmetle anıyorum.”
Sözcü
Veresiye olmasa millet aç kalacak!144 izlenme
Lübnan'dan Türkiye'ye göçmen akını: Biletler tükendi!20 izlenme
En çok Türk vatandaşlığı alanlar İranlılar ve Afganlar oldu!59 izlenme
Normalleşme başlıyor! Bilim Kurulu üyesinden Pazartesi ve Cuma uyarısı!134 izlenme
“Kokain değil pudra şekeri” diyen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu’nun AKP’deki referansı ortaya çıktı!107 izlenme
Erdoğan'ın Başdanışmanı Hamza Yerlikaya'ya bir atama daha! Üçüncü maaşını kamu bankasından alacak!54 izlenme
Japon deprem bilimci Moriwaki Atatürk hayranlığı nedeniyle Türkiye'ye yerleşti48 izlenme
Google’ı dize getiren Türk konuştu: "Atatürk ilkeleriyle büyümüş bir türk kadınıyım"33 izlenme
İBB'ye kayyum sözünü ilk dillendiren Cem Küçük oldu
Tarım politikalarını eleştiren vatandaş: "Bu kendi çiftçimize ihanettir"
İmamoğlu'ndan iktidarı çıldırtacak mesaj bu sabah geldi
Daha önce söylediği 'Bekleyenlerin gerçekten ekmek beklediğine emin misiniz' sözlerini inkâr eden AKP’li Meclis üyesi videoyu görünce dondu kaldı!