Home
28 Ekim 2019 ( 122 izlenme )
Reklamlar

‘Sadece yarattığın şeyi öldürdün’


İran Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Muhammed Cevad Azeri Cahromi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Bağdadi’nin ölüm haberini duyurması sonrası, “Önemli bir şey değil; sadece yarattığın şeyi öldürdün” dedi.



Cahromi, ABD Başkanı Donald Trump’ın dün gece saatlerinde attığı “Az önce çok büyük bir şey oldu” tweetini alıntılayarak “Önemli bir şey değil; sadece yarattığın şeyi öldürdün” diye yazdı.

ABD Başkanı Donald Trump, IŞİD lideri Ebubekir elBağdadi’nin öldüğüne ilişkin resmi açıklamasından saatler önce Twitter’dan “Az önce çok büyük bir şey oldu” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Trump’ın bu tweetine yaptırımlar, petrol ve Suriye krizi nedeniyle ikili ilişkilerin gerildiği İran’dan tepki geldi. Trump’ın tweetini alıntılayan İran Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Cahromi, IŞİD’in yükselmesinde ABD’nin etkili olduğu göndermesinde bulunarak “Önemli bir şey değil; sadece yarattığın şeyi öldürdün” ifadesini kullandı.

https://tele1.com.tr/sadeceyarattiginseyioldurdun95596/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li belediye meclisi üyesinden Akşener, Kılıçdaroğlu ve ailelerine ağır saldırı: "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!" AKP’li belediyeden bir ballı ihale daha: 6 kez aynı isme gitti “Sansür Yasası'nın” ilk iki maddesi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi DEM Partili vekilden Narin cinayetine ilişkin tartışma yaratacak açıklama