Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı Ukrayna'yı Rusya topraklarındaki tesislere sabotaj girişimleri konusunda tehdit etti. Sözcü'de yer alan habere göre, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna ordusunun Rusya topraklarındaki tesislere sabotaj ve bombardıman girişiminde bulunduğunu öne sürerek, “Ukrayna birliklerinin Rusya topraklarındaki nesnelere yönelik sabotaj ve saldırı girişimlerini görüyoruz. Bu tür olayların devam etmesi halinde Rus Silahlı Kuvvetleri, Kiev de dahil olmak üzere şimdiye kadar uzak durduğu karar alma merkezlerini vuracak” dedi.
Rus ordusunun Ukrayna'daki faaliyetlerine de değinen Konaşenkov, “Mariupol şehrinde bulunan ticari liman, Nazi oluşumu ‘Azov’ militanlarından tamamen kurtarıldı. Naziler tarafından limandaki gemilerde rehin tutulan yabancı uyruklu kişiler de dahil olmak üzere tüm rehineler serbest bırakıldı. Kentte bulunan Ukrayna askeri birliklerinden ve Azov'dan geri kalanlar bloke edilerek kuşatmadan kaçma fırsatından yoksun bırakıldı” ifadelerini kullandı.
Rus ordusunun yüksek hassasiyetli füzelerle Ukrayna ordusuna ait 36 askeri nesneyi yok ettiğini kaydeden Konaşenkov, “Özel askeri operasyonun başlangıcından bu yana (Ukrayna'ya ait) 130 uçak, 103 helikopter, 244 uçaksavar füze sistemi, 447 insansız hava aracı, 2 bin 173 tank ve diğer zırhlı savaş araçları, 243 çoklu roketatar, 937 saha topçu silahları ve havanlarının yanı sıra 2 bin 82 adet özel askeri araç imha edildi” dedi.
AKP’li profesörün sözleri stüdyoyu karıştırdı, Erol Mütercimler canlı yayını terk etti !415 izlenme
Arınç'ın sözleri AKP'yi karıştırdı, Mehmet Metiner canlı yayında Arınç'a ağzına geleni söyledi! 'İsmini bile duymak istemiyoruz, partide tutanlara yazıklar olsun, haddini bilsin!'64 izlenme
Onur Anıtı saldırganları bir gün önce keşif yapmış!63 izlenme
Denetimler korkunç gerçeği ortaya çıkardı! Karantina kurallarına uymuyorlar!128 izlenme
Arap şeyhi gibi giyinen Rektör Ağırakça görevden alındı!348 izlenme
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki suçlamalara "örgüt" suçu da eklendi26 izlenme
Eğitimde kar tatili devam ediyor: İşte o iller30 izlenme
Moskova'da konser salonunu kana bulayan saldırıda korkunç detaylar85 izlenme