CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte tutuklanan ve yerine kayyım atanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan Silivri Cezaevi'nden yaptığı paylaşımda, 54 gündür tutuklu olduğu suçlamalara değinerek PKK'nın kendini feshetmesi ile ilgili yorumda bulundu. Şahan yerel seçimlerde 'Türkiye İttifakı' olarak nitelendirdiği bir ittifakla Şişli Belediyesini kazandığını belirterek, "İki siyasi partinin “Türkiye İttifakı” masasında buluşması nedeniyle tutukluyuz. Size de saçma gelmiyor mu? Hakkımızdaki iddiaların tamamı boşa düştü" dedi.
Şahan'ın paylaşımı şöyle:
"Bugün Silivri’deki hücremde 54. günüm. Bir yandan “Terörsüz Türkiye” sürecinin geldiği aşamayı dikkatle takip ediyorum. Her zaman Türkiye’nin sorunların çözümünün siyasetçilerin gerektiğinde sorumluluk almasında gördüm. Tam da bu nedenle umutlanmak istiyorum.
Diğer yandan neden burada tutulduğumu düşünüyorum. Şu anda ben, çalışma arkadaşlarım, pek çok insan, iki siyasi partinin “Türkiye İttifakı” masasında buluşması nedeniyle tutukluyuz. Size de saçma gelmiyor mu?
Hakkımızdaki iddiaların tamamı boşa düştü. Ben de artık özgür kalmak, çok sevdiğim kamu görevime, çocuğuma, sizlere bir an önce kavuşmak için avukatım aracılığıyla mahkemeye itiraz dilekçemi sundum.
Tutukluluğumuza itirazımızı yaptık, hukuki süreci avukatım Hüseyin Ersöz’ün paylaşımından takip edebilirsiniz."
Tele1
CHP’li Altay, İnce’nin oy oranını açıkladı!919 izlenme
Suriye'de Alevilere ve Esad yanlılarına saldırıları Hüsnü Mahalli anlattı: "Müthiş bir nefret yayılıyor"26 izlenme
Suriye ateş altında: Suriye ordusu Hama'dan çekildi, cihatçılar kent merkezine girdi17 izlenme
Mahkeme kararına avukattan önce atanmış rektör ulaştı!39 izlenme
Seçim anketlerinde son durum: 'Cumhur İttifakı'nın yüzde 20'ye yakın oy kaybı var'31 izlenme
Son aylarda konkordatolar yine dikkat çekmeye başladı!192 izlenme
FETÖ'nün imamı istemiş Gökçek yapmış!64 izlenme
CHP'li Bülbül'den Özlem Çerçioğlu'na: Gerçekleri söyle, hedef saptırma6 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun vaatleri arasında yer alan KYK kredilerinin faizlerinin silinmesini öngören "torba" kanun teklifi kabul edildi
Zamlar pazarı vurdu: "Vatandaş demek ki memnun, ben de memnunum. Pahalılığı seviyor vatandaşlar"
Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 16 kuruş zam bekleniyor.
8 ayda 71 bin 500 esnaf kepenk kapattı