Home
28 Mart 2025 ( 14 izlenme )
Reklamlar

Resmi Gazete'de yayımlandı: Çarşamba gününe kadar köprü ve otoyollar ücretsiz


Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, bu gece yarısından Çarşamba günü saat 07.00’a kadar köprü ve otoyollar ücretsiz oldu.



Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre, Ramazan Bayramı tatili süresince bazı köprü ve toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Karara göre:

29 Mart Cumartesi saat 00.00’dan 2 Nisan Çarşamba saat 07.00’ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ücretsiz olacak. Yapişletdevret projeleri kapsam dışı bırakıldı.

30 Mart Pazar saat 00.00’dan 1 Nisan Salı saat 24.00’e kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN, SirkeciKazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepeİstanbul HavalimanıArnavutköy Metro Hattı seferlerinden ücret alınmayacak.

Karar, yayımlandığı tarih itibarıyla yürürlüğe girdi.

BirGün

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Trafik azaldı, taksiciler isyan etti! "Müşteri bulamıyoruz" Bu devirde bu kafa! Corona paniğine neden olan madde, ‘büyü’ için sürülen domuz yağı çıktı! Rusya-Ukrayna savaşı: Bir ayda umduğunu bulamayan Rus ordusu yeni hedefini açıkladı İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'telef' sözüne sert yanıt: "Daha ne yapacaksın?"