Home
31 Ekim 2021 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Rektör baldızını işe aldı, sebebini soranlara beddua etti!


Trakya Üniversitesi rektörü Erhan Tabakoğlu, baldızını işe almasıyla ilgili gelen soruya beddua içeren bir yanıt verdi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu baldızı Nihal Tan Kaçar'ı üniversitede kadro açarak işe aldı.

Geçmişte de haberlere konu olan olayla ilgili sosyal medyadan gelen soruya Rektör Tabakoğlu beddualı yanıt verdi.

''SEBEBİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİZ?''

"Hocam rektörü olduğunuz Trakya Üniversitesi’nde baldızınıza kadro açmışsınız Sevinç gözyaşı döken yüz özel değilse sebebini öğrenebilir miyiz?" diye sordu.

BEDDUALI YANIT

Tabakoğlu bu soruya, "Aile ve Sosyal politikalar bakanlığında kadrolu bilgi işlem memuru idi. Aday memurluğu bitince muhafakat istedi kurumu verdi. Bizimde bilgi işlemde ciddi ihtiyaç vardı kabul ettik. 3 yıldır çalışıyor. Evli çocuklu bir hanım. Allah' tan korkmayanlar için yaşasın cehennem" diye yanıt verdi.

Tabakoğlu'nun tweetinde yaptığı yazım hataları dikkat çekti.

https://www.gercekgundem.com/egitim/309947/rektorbaldiziniisealdisebebinisoranlarabedduaetti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hamas liderinin dediğini yapmasına 3 gün kalmıştı, bu sabah öldürüldü Skandal... Camide 'CHP Zulmü' kitabı! AKP'li belediye 1 milyon liralık geziyi savundu! 'Fiyat çok uygun bence' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: "Mülakat sonuçları yanlışlıkla açıklandı"