İlan.gov.tr'de yayınlanan bir ilana göre, İsmi Recep Tayyip E. olan 2006 doğumlu (19 yaşında) bir davacı anne ve babasının verdiği ismi değiştirme kararı aldı. Merzifon 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Recep Tayyip E. ismini Recep Deniz olarak değiştirdi.
Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan Selda ve Yakup K. çifti 2013 yılında çocuk sahibi oldu. Çift oğullarına Recep Tayyip Erdoğan ismini verdi. 2013 doğumlu Recep Tayyip, yaklaşık 11 yıl bu isimle yaşadı fakat aile çocuklarına verdiği ismi değiştirme kararı aldı. Sonunda oğullarının ismini mahkemeye taşımaya karar veren çift, Patnos Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı.
İSMİ MUHAMMED FARUK OLDU
Aile oğullarının Recep Tayyip olan adının "Muhammed Faruk" olarak değiştirilmesini istedi. Mahkeme talebi kabul etti ve 2013 doğumlu Recep Tayyip'in adı Muhammed Faruk olarak değiştirildi.
Tele1
AKP'li vekilin "AKP'den önce Türkiye'de traktör yoktu" sözlerine çiftçiden yanıt: "Bu traktör 1977 model, 77'den beri kullanıyoruz. Sizden önce çiftçinin alım gücü çok daha yüksekti"42 izlenme
SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan emeklilik uyarısı: "Bu tarihi kaçıran yandı, kök maaş farkına dikkat"38 izlenme
Tam yedi yıl geçti, yerli tank bir türlü yürümedi27 izlenme
Eski Sağlık Bakanı'nın hastanesi Yenidoğan skandalında suçlu bulundu26 izlenme
Saray bir ayda 40 bin 300 emeklinin maaşını tek başına harcadı28 izlenme
Kamer Genç zamanında 'Burhan Kuzu'daki beyin, kuzu beyni kadar gelişmemiş' demişti !179 izlenme
Vatandaş evet çadırındaki avukatlara '#Hayır çalışması yasaklanıyor, siz nasıl serbestçe evet çalışması yapabiliyorsunuz' diye sordu, cevap veremediler !477 izlenme
Hindistan, Pakistan'ın 9 bölgesini füzelerle vurdu!24 izlenme
Sedat Peker'in ifşa ettiği, FETÖ elebaşına 'idolüm', Erdoğan'a ise 'aşık oldum' diyen Fettah Tamince kimdir?
Ankara Üniversitesi'nde gericilerden saldırı 'Ramazan'da yemek yasak !'
Tanju Özcan'dan hükümete yaylım ateşi: "Cumhurbaşkanı’nın talimatı yüzünden..."
'AKP'li 31 kamu görevlisi fuhuş ve şantajdan gözaltında!'