Rasim Ozan Kütahyalı, 16 Nisan’da sosyal medya hesabından CHP’ye kayyum atanacağına dair bir paylaşımda bulundu. Bu iddia, kamuoyunda ve iktidar çevrelerinde sert tepkilere yol açtı. Özellikle iktidar medyasının AKP yandaşı olduğu bilinen Kütahyalı'ya karşı sert haber dili dikkat çekti.

Tepkilerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kütahyalı hakkında “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Aynı suçlamayla gözaltı kararı da verildi.

Kütahyalı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Bolu’da gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Kütahyalı’nın ifadesi, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Ankara’daki savcılığa verilecek.

halktv.com.tr
Otomobil ve sigaraya yeni ÖTV zammı geliyor!36 izlenme
Can Ataklı'dan yazlık sarayı 15 Temmuz'la savunmaya çalışan Hilal Kaplan'a 'Nohut kadar beyni yok!'73 izlenme
Türkiye'nin en kalabalık ilçesi neden sürekli gündemde?40 izlenme
Bolu'da Deprem Nedeniyle Okullar Tatil Edildi33 izlenme
İZBETON soruşturmasında 20 tahliye kararı: Aralarında Heval Savaş Kaya da var28 izlenme
İBB'nin kreş yaptığı arsa bir gecede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na devredildi42 izlenme
İkinci EYT mağdurları için yasa teklifi32 izlenme
Türkiye AB ve ABD'nin çöplüğü olma yolunda ilerliyor!99 izlenme
Nihal Olçok’tan flaş 15 Temmuz iddiası! 'Erdoğan’a darbe olacağı haberi 11 Haziran’da gitti'
Seçil Erzan'ın fon vurgununda Nur Erkasap'ın ifadesi ortaya çıktı
Saray'dan şiddete alkış! Erdoğan’ın başdanışmanı DEM Partili vekili darbeden Karaismailoğlu’nu tebrik etti
İsmail Saymaz Kur'an kursundaki skandal tecavüz olayını anlattı, Diyanet Başkanı'na terletecek soruyu sordu!