Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde saat 10:00 sularında ihale toplantısı başlamış ve ani bir kararla canlı yayın iptal edilmişti. Zafer Caner sosyal medya hesabından canlı yayını silmiş, SağlıkSen sendikası hastane gruplarında temsilcileri ile canlı yayının ani bir karar ile yasaklandığı öğrenildi.
İktidara yakın olan Sağlık Sen'in yaptığı bu hareket akıllara “ihaleye yolsuzluk mu karışacak” şüphelerini getirdi. Promosyon ihaleleri görüşmeleri öncesinde Sağlık Sen, Türk Sen ve Hep Sen'in beklentisi en fazla 3 yıllık anlaşma ve minimum 50.000 TL ile anlaşılması yönündeydi.
Banka promosyon ihalesi ilk görüşmeleri ardından devlet bankaları ile beraber özel bankaların bir kısmının da bu ihalede yer aldığı biliniyor.
Devlet bankalarından gelen ilk tekliflerin 36 bin TL civarında olduğu yönünde.
İhalenin ilk görüşmesinin ardından 41.400 TL ile en yüksek teklifin Yapı Kredi Bankasına ait olduğu öğrenildi.
Bir önceki ihale toplantısında kazanan Ziraat Bankası olmuş ve banka diğer bankalara göre çok düşük bir teklifle ihaleyi almıştı.
KRT
Göç İdaresi, Suriyeli sayısını güncelledi: Kilis'te 145 bin Türk, 107 bin Suriyeli var!80 izlenme
CHP'li belediye başkanı dediğini yaptı! İşte belediyenin bir aylık tasarruf ettiği miktar!103 izlenme
15 Temmuz şehidinin eşinden Sevda Noyan’a sert tepki!252 izlenme
Kaftancıoğlu’ndan Sibel Ünli’nin ailesine taziye ziyareti79 izlenme
Tunus'un bile ülkesine sokmadığı 2 bin 500 ton hastalıklı patates böyle imha ediliyor35 izlenme
Halkımız Cumhuriyet’in ışığıyla aydınlansın istedik150 izlenme
Fatih Yaşlı 'Pelikancıların' şikâyetiyle gözaltına alınmış! 'Haysiyetsizlik müsameresi devam ediyor'59 izlenme
Cübbeli yurttaştan Kılıçdaroğlu'na destek 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı seçip tekrar demokratik sistemi oturtmak lazım. Taşları yerine oturtmak lazım. Ülke elden gidiyor'38 izlenme