Home
16 Ocak 2018 ( 393 izlenme )
Reklamlar

Polisten vatandaşlara FETÖ uyarısı

Emniyet, vatandaşları “FETÖ terör örgütü” adını kullanarak dolandırıcılık yapan suçlulara karşı uyardı.

ALTIN YA DA PARA İSTİYORLAR

Polisten vatandaşların telefonlarına gönderilen mesajda, “Telefonda kendisini polis, asker ve savcı olarak tanıtıp, ‘Adınız veya banka hesabınız FETÖ/PDY terör örgütüne karıştı’ diyerek altın veya para isteyenlere inanmayın” denildi.

Vatandaşlardan böyle bir durumla karşılaşıldığında 155 Polis İmdat telefonunu aramaları veya en yakın kolluk kuvvetine başvurmaları da istendi.

İşte o mesaj:

http://halktv.com.tr/polistenvatandaslarafetouyarisi278871

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kamuya torpille adam yerleştirmede çığır açıldı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu talimatı! Ne Kılıçdaroğlu, ne İmamoğlu, ne Yavaş! İngiliz medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibini yazdı! Hopa’da öğrencilerden yürüyüş: "Öğrenci olmak direnmektir"