Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.
Dilan Polat davasında ifade veren Emirhan Döner, çiftin eski ortağı Banu Parlak'ın vurulması için kendisiyle pazarlık yapıldığını iddia etti.
İddiaya göre çete lideri, verdiği ifadede "Engin Polat'la Banu Parlak'ı vurmak için tam 5 milyon dolarlık bir pazarlık yaptığını, Dilan Polat'ın bunu kabul ettiğini ama Engin Polat'ın rakamı yüksek bulduğunu" dile getirdi.
Daha önce de işledikleri suçlarla gündeme gelen ‘Döner Kardeşler’ olarak bilinen çete liderlerinin adı, Banu Parlak davasına da karıştı. Emirhan Döner, Türkiye’nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat davasında ifade verdi.
Show Tv’de yer alan habere göre Emirhan Döner, Polatların Banu Parlak’ın işyerini kurşunlatmak için onunla pazarlık ettiğini söyledi. O görüşme adli dosyaya eklendi. İddiaya göre Emirhan Döner, verdiği ifadede Engin Polat’la Banu Parlak’ı vurmak için tam 5 milyon dolarlık bir pazarlık yaptığını Dilan Polat’ın bunu kabul ettiğini ama Engin Polat’ın rakamı yüksek bulduğunu dile getirdi.
Tüm bu görüşmelerin ardından Parlak’ın işyeri kurşunlandı.
Cumhuriyet
CHP'li Gökan Zeybek Osmaniyeli köylünün taş ocağı feryadını paylaştı: "Bu ülkenin havasıyla, suyuyla ne derdiniz var?"14 izlenme
“Sesimi duyan var mı?” 17 Ağustos’un üzerinden çeyrek asır geçti23 izlenme
Erdoğan maça gelince, Fenerbahçe taraftarı İzmir Marşı ile karşıladı !8192 izlenme
İŞKUR önünde soyunan işçi Battal Sağır eylem yaptı 'İşçiyim ben işçi, aç işçi !'537 izlenme
Erdoğan'a anket şoku! Güven azaldı!44 izlenme
AKP Hükümeti, Likud üyesi 'Kudüs İsrail'in lobisiyle çalışıyor189 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! Çok sayıda belge ve cihaza el konuldu38 izlenme
Vize yasağı güncellendi: Türklere yine yok!75 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşında acı bilanço!
Hulusi Akar'ın Valilik ziyareti esnasında 100 metre yakınına roket atıldı... Validen ilk açıklama
'Sakalını kes' dedikleri için askere gitmediğini gururla anlatıyor yobaz ! Bunları kim koruyup kolluyor ?
Kedicik itirafçı oldu 'Şehit cenazesindeki şehit eşini beğeniyor, onu bana getirin diyordu'