Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın ‘Cüce’ adlı barı kapandı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine görei isim levhası da siyah naylon ile kaplanarak kapatıldı. Duvarlarına da boya ile ‘katil’ yazıldı.
Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı, 'güvenlik' gerekçesiyle Adalet Bakanlığı’nın talimatı ile Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndan Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilmişti.
NE OLMUŞTU?
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, geçen 16 Temmuz'da kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı.
Ekiplerin çalışması sonucu, Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına aldı. Menteşe ilçesinde bar işleten Avcı, genç kadın çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti.
Ormanlık alanda yapılan aramada Gültekin'in varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı. Pınar Gültekin'in cansız bedeni, Muğla Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından memleketi Bitlis'te toprağa verildi.
https://www.birgun.net/haber/pinarinkatiliavcininbarikapatildiduvarlarinakatilyazildi309674
Sanayi ve tarım dibi gördü14 izlenme
İBB davasında tarih karmaşası17 izlenme
AKP'ye yakın bürokratlardan diploma skandalı!44 izlenme
Erdoğan'a 'Dombra' şarkısı yapan Uğur Işılak, cenneti garantilemiş !204 izlenme
İstanbul'da Süleymancılara ait tarikat yurdunda kan donduran görüntüler! Çocuklara acımasız dayak!61 izlenme
"Bayrağıma, memleketime, Atatürk'üme laf ettirmem"333 izlenme
AKP İl Başkanı'nın övünerek açıkladığı rakamlarda bile AKP İstanbul'da ne yaparsa yapsın kaybediyor25 izlenme
AKP yedi hesap CHP'ye kaldı: AKP’den 789,8 milyon TL’lik SGK borcu22 izlenme
Kanada, Türkiye'ye silah ihracatı kısıtlamalarını kaldırdı
Hamas sözcüsünün afişi Alanya'yı karıştırdı! Çevresi okul olan ve binlerce öğrencinin kullandığı yola asılan afişe tepki yağdı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren gelişme: Uzman isim EYT'yi işaret ederek tek tek açıkladı
Gaziantep'te Manifest Konseri öncesi gerginlik! Mehter marşı ile toplanıp vatandaşlara saldırdılar!