Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Şuayip Akın (42), eşi Sultan Akın'ı (36) uyurken başına baltayla vurup öldürdükten sonra, kendini asarak yaşamına son verdi.
Olay, Sevindik Mahallesi 2304 Sokak'ta meydana geldi. Şuayip ve Sultan Akın çiftinin kızları S.A. (16), sabah kalktıktan sonra anne ve babasını göremeyince, odalarının kapısını çaldı. Ancak kapısı kilitli olan odadan cevap alamadı. Evin dışına çıkıp, odanın penceresinden içeri bakan S.A., gördükleri karşısında dehşete düştü. Annesini kanlar içinde yatakta, babasını ise iple tavana asılı gören S.A., komşularından yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Camı kırarak içeriye giren acil sağlık ekibi, Sultan Akın ile eşi Şuayip Akın'ın öldüğünü tespit etti. Bu sırada Akın çiftinin kızları S.A.'nın feryatları yürekleri sızlattı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akın çiftinin cansız bedenleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay öncesi çiftin tartıştığı belirtilirken, Şuayip Akın'ın, eşini uyurken baltayla başına vurarak öldürdüğü, ardından kendini odanın tavanına asarak intihar ettiği üzerinde duruluyor.


NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ
Bir intihar vakası da Aydın'ın Karacasu ilçesinde yaşandı. 28 yaşındaki veteriner Meryem Ş. hayatına son verdi.

Yenice Mahallesi'nde klinikte çalışan veteriner hekim Meryem Ş., iş yerinin odunluğunda kendini astı. Meryem Ş.'nin ortağı Tolga Altınöz, bugün saat 11.00 sıralarında kliniğe döndüğünde, Meryem Ş.'yi tavana asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Meryem Ş.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Meryem Ş.'nin intiharından önce "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Hayatımı sonlandırmaya kendim karar verdim" yazılı not bıraktığı öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Patates krizi kapıda: 26 il karantinada, 28 yıl ekilemeyecek!59 izlenme
İşte AKP’nin yüzyılı! İstanbul’da yaşam maliyeti 45 bin liraya yaklaştı31 izlenme
Gelibolu’da tarlaları yanan köylülerden isyan81 izlenme
İYİ Parti'de İmamoğlu depremi: İstanbul İlçe Başkanı teşkilatla birlikte istifa etti39 izlenme
İmamoğlu mesaj gönderdi! "Ne yaparsan yap, seçimde karşında Ekrem İmamoğlu olacak"31 izlenme
'Almanya'da bir ekmek 10 euro' diyen vatandaşa Almanya’da yaşayan bir gurbetçiden kanıtlı jet yanıt: "Nerede bu 10 euro ekmek?"44 izlenme
Çayırhan Santrali satılınca tıkır tıkır çalışmaya başladı21 izlenme
Nihat Özdemir Barcelona'yı karıştırdı29 izlenme
Aydın'da 1 öğrenci ölmüştü, Çorum’daki KYK yurdunda 6 öğrenci asansörde mahsur kaldı
Merkez Bankası'nın kararı öncesi Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı: "Faiz artıracağınıza hukuku güçlendirin"
Pazar esnafı yasağa dayanamadı, ‘faturaları ödeyemiyoruz’ diyerek tezgâh açtı!
Yolsuzluk dosyasını açıkladı! MHP ile AKP arasında Mustafa Tuna gerilimi!