
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza ile belirlenmesine ilişkin olarak “FETÖ’nün siyasi ayağı varsa, seçmen ayağı da vardır. İmza verenler araştırılsın” derken, akıllara FETÖ ile birlikte fotoğrafı olan milletvekilleri geldi. AKP’li milletvekilleri, 2012’de Boston’da Gülen cemaati tarafından organize edilen ‘Kültür Günleri’ programına katılmış, o tarihte 12’si de milletvekili olan grup Pensilvanya'ya da giderek Fetullah Gülen ile de görüşmüştü. Birlikte ikindi namazı kılan vekiller, hatıra fotoğrafı da çektirmişti. Ziyarette kadın vekillerin başlarını kapatmaları da dikkat çekmişti.
Ziyarete giden isimlerden 4'ü hariç diğerleri 2015’te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı. Pensilvanya'ya giden milletvekillerinden İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer halen Milletvekili bulunuyor ve 4’üm de yeniden aday oldu. Fotoğraftakilerden AKP Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı; AKP Siirt Eski Milletvekili Arif Demikıran , AKP Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel, AKP Trabzon eski milletvekili Safiye Seymenoğlu ise adaylık başvurusu yapmadı. Fotoğraftaki bir diğer eski AKP'li milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz'dan sonra FETÖ'den arandığını öğrenince yurtdışına kaçmıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/pensilvanyaziyaretcilerinden7siyineaday2387452/
Türkiye’de milyarlarca dolarlık servete ulaşan Menzil tarikatı gözünü FETÖ gibi yurt dışına dikti, Hindistan’a el attı23 izlenme
AKP'li isimden 128 milyar dolar itirafı! "Kullanmasaydık iflas ederdik"37 izlenme
Eski Ankara Emniyet Müdürü, 15 Temmuz'da 'kaybolan silahları' anlattı34 izlenme
İstanbul Havalimanı otopark ücretiyle diğerlerine fark attı!180 izlenme
UBS'den sonra Türk lirası için bir karar da JP Morgan'dan!37 izlenme
Marmaraereğlisi açıklarında meydana gelen deprem anında bir berberde yaşanan panik anları güvenlik kamerasına yansıdı12 izlenme
Son ankette Erdoğan'a büyük şok: Görev onayı çıkmadı!32 izlenme
Gıda fiyatlarındaki artış durdurulamıyor: Zam üstüne zam!41 izlenme
Meclis'te kabul edildi: Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye
İzmir’de şeriat bildirisi! "Müslüman Olmak Neyi Gerektirir?"
Evliliğinin ikinci ayında eşini katletmişti: 'Akıl sağlığı yerinde değil' diye tahliye edilen katil kocadan skandal paylaşım
Murat Kurum'un 'bedava çorba' vaadine Deniz Zeyrek'ten günün yorumu: "İktidarın 21 yıllık özetini bu kadar güzel yapamazdım"