Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Murat kırsal Mahallesinde aldığı 40 bin lira borç parayla 23 dönüm arazi kiralayarak sarımsak eken Suriye uyruklu Hemude Cemal, topladığı sarımsaklar para etmediği gerekçesiyle bedava dağıttı. Kamyonete yüklediği 7 ton sarımsağı sokakları dolaşıp dağıtan Hemude Cemal, para etmediği için anne ve babasının hayrına vatandaşlara bedava verdiğini söyledi. Bedava sarımsağı gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sarımsak torbalarını el arabası, at arabası, bisiklet ve omuzlarına alan vatandaşlar evlerine götürdü.
Her şeyin kısmet olduğunu dile getiren Cemal, “Marut köyünde 23 dönüm tarla kiraladım. 6 ay boyunca hizmet ettim. 40 bin lira parayı borca edip masraf yaptım. Bugün de bu sarımsaklar para etmiyor. Ben de annem ve babamın hayrına dağıtıyorum, Müslümanlar yesin. Her şey kısmetmiş. Şu anda 7 ton sarımsağı dağıtıyorum” diye konuştu.
İHA
http://halktv.com.tr/paraetmiyordedi7tonsarimsagibedavadagitti311772
TÜİK’in seçim indikatörü 14 Mayıs’ta da çalışacak mı?28 izlenme
RTÜK'ten flaş TRT hamlesi! 'Ceza verin'419 izlenme
Adaylığı düşürülmüştü: YSK, CHP’li ismin adaylığını geri verdi27 izlenme
AKP'li Efgan Ala gibi ısrarla soruyoruz 'Doları kim aldı ?'1677 izlenme
AKP'li meclis üyesi Hitler'e rahmet okudu! "Hitler'i bir kez daha rahmetle anıyorum. Dünya Yahudilerden temizlendikten sonra barışa ve huzura kavuşacaktır"28 izlenme
Sadece Murat Kapki'ye değil, Fatih Keleş'e de aynı teklif yapılmış! İftira at kurtul!10 izlenme
Resulayn merkezi ele geçirildi115 izlenme
Bakanlık şehidin ailesine verilen tazminatı faiziyle geri istedi14 izlenme